15/10/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Υποβλήθηκε σε δεύτερη επέμβαση

      Pin It

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Σε δεύτερη αγγειοπλαστική επέμβαση υποβλήθηκε χθες ο καταδικασμένος πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» όπου νοσηλεύεται από την περασμένη εβδομάδα.

 

Η αγγειοπλαστική, που διήρκεσε περίπου τρεις ώρες και όπως ανακοινώθηκε ήταν επιτυχής, πραγματοποιήθηκε από τον διευθυντή του αιμοδυναμικού τμήματος του νοσοκομείου, Γιώργο Μπομπότη. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη στεφανιαία μονάδα της καρδιολογικής κλινικής.

 

Πριν από λίγες μέρες ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος υποβλήθηκε σε υψηλού κινδύνου σύμπλοκη αγγειοπλαστική στην περισπωμένη αρτηρία, καθώς είχε πέντε στενώσεις εκ των οποίων οι τρεις αντιμετωπίστηκαν με μπαλόνι, ενώ οι δύο, που αφορούσαν επαναστένωση σε παλαιότερα τοποθετηθέν και ήδη θραυσμένο στεντ, αντιμετωπίστηκαν επίσης με επιτυχία.

 

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, που εκτίει ποινή κάθειρξης 12 ετών στις δικαστικές φυλακές Διαβατών για την υπόθεση υπεξαίρεσης 17,9 εκατομμυρίων ευρώ από τα δημοτικά ταμεία, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» προ 10ημέρου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

 

Ν.ΦΩΤ.

 

Scroll to top