maniatis

15/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Άδειασμα» Μανιάτη σε Καλαντζή-Βούλτεψη

Δεν υιοθετεί τις δηλώσεις των συναδέλφων του ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, τονίζοντας πως «απαιτείται σοβαρότητα, υπευθυνότητα, συστράτευση όλων μπροστά στην εθνική προσπάθεια».
      Pin It

«Ούτε αργυρώνητοι βουλευτές υπάρχουν, ούτε τα ΑΤΜ των τραπεζών θα σταματήσουν να λειτουργούν» δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, απαντώντας σήμερα (Τετάρτη) σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στην Περιφέρεια Ηπείρου. Οι δηλώσεις Μανιάτη έρχονται λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Καλανζτή που χαρακτήρισε αργυρώνητους όλους τους βουλευτές της ήσσονος αντιπολίτευσης, ανεξάρτητους, ΔΗΜΑΡ και ΑΝ.ΕΛ.Λ που δεν θα ψηφίσουν υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας καθώς και τις δηλώσεις της Σοφίας Βούλτεψη, που δήλωνε πως «σε περίπτωση που ο κ. Τσίπρας κάνει παλικαριές στην Ευρώπη δεν θα αργήσουν να κλείσουν τα ΑΤΜ και στην Ελλάδα, όπως έγινε και στην Κύπρο».

«Δεν είναι δυνατόν να επικρατούν συνθήκες ακραίας πόλωσης, στον βωμό ενός μικρού δικομματισμού» πρόσθεσε ο υπουργός και υπογράμμισε: «υπονομεύεται η εθνική προσπάθεια, υπονομεύεται η εθνική οικονομία και κυρίως, υπονομεύεται η διαπραγματευτική ικανότητα της χώρας μπροστά στις κρίσιμες στιγμές που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Απαιτείται σοβαρότητα, υπευθυνότητα, συστράτευση όλων μπροστά στην εθνική προσπάθεια».

 

Σχετικό θέμα: Αγορές, δανειστές, δημοσκοπήσεις φέρνουν παραλήρημα

efsyn.gr  

Scroll to top