dragasakis

15/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Ο εισαγγελέας καλεί και Δραγασάκη, Παππά, Κουβέλη και Καμμένο

Την διενέργεια της έρευνας είχε διατάξει η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη με αφορμή τις καταγγελίες του Π. Σκουρλέτη για χρηματισμό βουλευτών. Νέοι μάρτυρες μετά τους Λιάτσο και Κωνσταντόπουλο οι Δραγασάκης, Παππάς, Κουβέλης, Καμμένος.
      Pin It

Ενώπιον του εισαγγελέα εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, κατέθεσε ο Αιμίλιος Λιάτσος στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί με αφορμή τις καταγγελίες του Π. Σκουρλέτη για χρηματισμό βουλευτών επικαλούμενος σχετικό κυριακάτικο δημοσίευμα στο οποίο γινόταν λόγος για χρηματισμό βουλευτών ενόψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παναγιωτόπουλος έχει καλέσει και τους Γιάννη Δραγασάκη, Νίκο Παππά, Φώτη Κουβέλη και Πάνο Καμμένο. Ενδέχεται να κληθεί και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Να θυμίσουμε ότι ο διευθυντής της εφημερίδας «Kontranews» Αιμίλιος Λιάτσος, καθώς πρωτοσέλιδο της εν λόγω εφημερίδας ανέφερε ότι «επιχειρηματίες συγκεντρώνουν χρήματα για τους 180». Στο εισαγγελικό λειτουργό θα καταθέσει και ο πρώην πρόεδρος του «Συνασπισμού» Ν. Κωνσταντόπουλος,  ο οποίος ήταν ο πρώτος που είχε μιλήσει για παροχές σε βουλευτές προκειμένου να μην γίνουν πρόωρες εκλογές.

Ειδικότερα, σε δήλωση του ο κ. Κωνσταντόπουλος στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» είχε

αναφέρει: «Γίνονται παρασκηνιακές προσπάθειες για να μη γίνουν εκλογές, με πιέσεις,

υποσχέσεις, παροχές και ανταλλάγματα που θυμίζουν παλιές, αμαρτωλές εποχές».

Φυσικά στον εισαγγελέα θα καταθέσει και ο Π. Σκουρλέτης ο οποίος επικαλέστηκε το συγκεκριμένο δημοσίευμα κάνοντας λόγο «για κουμπαρά».

Την διενέργεια της έρευνας είχε διατάξει η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Σχετικό θέμα: Δεν αποκάλυψε την πηγή του ο Αιμίλιος Λιάτσος για τη «δωροδοκία βουλευτών»

 

efsyn.gr

Scroll to top