OTE-TV-logo

15/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

MEDIA

Και… επίσημα στον ΟΤΕ TV οι μεταδόσεις Champions League και Europa League

Το συνδρομητικό κανάλι ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία με την ΤΕΑΜ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της τριετίας 2015 - 2018 .
      Pin It

Από τα κανάλια του ΟΤΕ TV θα μεταδίδονται από τον Ιούλιο του 2015 οι δύο κορυφαίες ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις ποδοσφαίρου, το Champions League και το Europa League.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, ο ΟΤΕ TV θα μεταδίδει ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια αποκλειστικά όλους τους αγώνες των Play off του Champions League και τις δύο αγωνιστικές ημέρες, καθώς και όλους τους αγώνες της Τρίτης, από την φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό.

Ακόμα, από την φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό, όλους τους αγώνες της Τετάρτης, πλην ενός κάθε φορά που θα προβάλλεται σε παράλληλη μετάδοση από τον OTE TV και ένα κανάλι ελεύθερης μετάδοσης (ο τελικός θα προβληθεί παράλληλα από κανάλι ελεύθερης μετάδοσης).

Στο Europa League, ο ΟΤΕ TV έχει εξασφαλίσει σε αποκλειστικότητα και τους 204 αγώνες της διοργάνωσης μέχρι τον τελικό (ο τελικός θα παραχωρηθεί από τον ΟΤΕ TV για παράλληλη προβολή σε κανάλι ελεύθερης μετάδοσης).

 

efsyn.gr

Scroll to top