skourletis

15/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Σκουρλέτης: Ο εισαγγελέας πρέπει να καλέσει τον Σαμαρά

Η δικαιοσύνη θα έπρεπε να καλέσει και τον Αντώνη Σαμαρά καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας ουδέποτε μίλησαν για αργυρώνητους βουλευτές, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
      Pin It

Σε υψηλούς τόνους εξελίσσεται η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον Real Fm 97.8 υποστήριξε πως η δικαιοσύνη θα έπρεπε να καλέσει και τον πρωθυπουργό καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Α. Τσίπρας ουδέποτε μίλησαν για αργυρώνητους βουλευτές.
«Θα πάω να καταθέσω μια σειρά από αρθρογραφίες συνεντεύξεις και πρακτικά από την βουλή, δηλαδή δημόσιες αναφορές πάνω σε αυτό το ζήτημα. Στο πλαίσιο μιας πολιτικής αντιπαράθεσης είναι απολύτως θεμιτό το να κάνει κάποιος μια αναφορά σε ένα δημοσίευμα. Γιατί, ο πρωθυπουργός είπε ότι ο κ. Τσίπρας μίλησε για αργυρώνητους βουλευτές. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε κάτι τέτοιο», τόνισε και αναρωτήθηκε «γιατί δεν τον καλεί ο εισαγγελέας τον κ. Σαμαρά;».
Παράλληλα ο κ. Σκουρλέτης πρόσθεσε «ο πρωθυπουργός μίλησε στην βουλή για νταραβέρι των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία» και αναρωτήθηκε και πάλι «αν πρέπει να τον καλέσει η δικαιοσύνη, για πει τι εννοεί».

Σχετικό θέμα: Νέα «καρφιά» της Βούλτεψη σε ΣΥΡΙΖΑ

 

efsyn.gr

Scroll to top