15/10/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Επίπεδο πεζοδρομίου

Χοντραίνει η αντιπαράθεση Δημήτρη Γιαννακόπουλου και αδελφών Αγγελόπουλων. Μάχη χαρακωμάτων που ξεφεύγει από το επίπεδο του μπάσκετ και βαβούρα στο όνομα μιας επικοινωνιακής αντιπαράθεσης που καταντά γελοία.
      Pin It

Του Γιάννη Ντεντόπουλου

 

Χοντραίνει η κόντρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τους αδελφούς Αγγελόπουλους. Εχει ξεφύγει από τα όρια μιας αντιπαράθεσης μεταξύ των διοικήσεων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού με αφορμή την όποια αντιπαλότητα στο μπάσκετ και πλέον κατέβηκε σε επίπεδο πεζοδρομίου και εξελίσσεται σε μάχη χαρακωμάτων.

 

Το πόσο ανεξέλεγκτες είναι οι διαστάσεις που παίρνει αυτό το επικίνδυνο «μπρα ντε φερ» μπορεί να το αντιληφθεί κάποιος αν διαβάσει τις φράσεις και το υπονοούμενα που χρησιμοποιούνται στις απανωτές ανακοινώσεις οι οποίες έχουν γίνει συνήθεια. Ειδικά αν αναλογιστεί την τοξική επίδραση που μπορεί να έχει στους χαχόλους της εξέδρας, οι οποίοι «ποτίζονται» με επιπλέον φανατισμό.

 

Τα δημοσιεύματα που πρόσφατα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα Νewsbomb, που ανήκει στον όμιλο DPG του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και αφορούσαν το παρελθόν της οικογένειάς τους, οι Αγγελόπουλοι τα χαρακτήρισαν «συκοφαντικά». Υποστήριξαν χαρακτηριστικά ότι «τα «στοιχεία» που επικαλείται ως δήθεν θησαυρό αποκαλύψεων δεν είναι παρά έγγραφα που χρησιμοποιήθηκαν και ισχυρισμοί που προβλήθηκαν από πρόσωπο το οποίο ήδη έχει καταδικαστεί με την ανώτατη ποινή κάθειρξης (10 ετών) για απάτες σε βάρος του πατέρα μας Κων. Αγγελόπουλου».

 

Υπογράμμισαν επίσης τη βεβαιότητά τους ότι «ο έκπτωτος πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προσπαθεί άτεχνα να αντιστρέψει την πραγματικότητα σε βάρος μας, χρησιμοποιώντας (παράνομα) το περιεχόμενο μιας δικογραφίας για την οποία η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί οριστικά, αποφεύγοντας έτσι να δώσει απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα για την οικονομική διαχείριση και τους ισολογισμούς της ΚΑΕ που διευθύνει».

 

Μέσα σε όλα κι ένα δηλητηριώδες καρφί, το οποίο κάνει λόγο για «εθισμό που έχει παρενέργειες και οδηγεί σε φαιδρότητες».

 

Η απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν άργησε να έρθει: «Επειδή, όπως όλοι γνωρίζουμε, ποτέ δεν συζητάς με έναν βλάκα, διότι είναι ανίκητος και θα σε κερδίσει λόγω πείρας (φανταστείτε με δύο)… Διάλογος τέλος με τους εθισμένους στην ήττα, στη συκοφαντία, στις ύβρεις, στη λασπολογία, στη βλακεία, στις ανακοινώσεις, στις δηλώσεις ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ραντεβού στην αίθουσα του Δικαστηρίου, στο παρκέ και κατ’ επέκταση στην πίστα όπου θα συνεχίσω να σας χτυπάω παλαμάκια».

 

Ακόμη κι αν δεχτούμε ότι ανάμεσα σε αυτά τα «σεντόνια» επίδειξης πνεύματος και τσαμπουκά, μπορεί κανείς να διακρίνει κάποιες ουσιώδεις αλήθειες και διαφορές, γιατί σίγουρα υπάρχουν, το βέβαιο είναι ότι αυτός ο αδυσώπητος επικοινωνιακός πόλεμος έχει πλέον εξελιχθεί σε μια ενοχλητική βαβούρα, την οποία ελάχιστοι δείχνουν τη διάθεση να ακούσουν και να επεξεργαστούν. Και αναγκαστικά μένουν στο επιφανειακό του πράγματος, δηλαδή στο… γελοίο του.

 

ΥΓ.: Η Ελλάδα, όχι μόνο η αθλητική, χρόνια τώρα, έχει μεταβληθεί σε «θάλαμο αερίων». Και η βασική ιδιότητα των «αερίων» είναι ότι τείνουν να καταλάβουν όσο χώρο βρίσκουν διαθέσιμο.

 

Scroll to top