Venizelos-Euaggelos

15/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Βενιζέλος: «Έχουν σκυλιάσει στον ΣΥΡΙΖΑ»

Μετά τον πρωθυπουργό και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «λειτουργεί αποσταθεροποιητικά και υπονομευτικά». Όσο για την Προεδρία και τη σεναριολογία για χρηματισμό βουλευτών, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι πρόκειται για «σταλινική μέθοδο προληπτικής συκοφάντησης».
      Pin It

Σφοδρή επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, υιοθετώντας πλήρως τη γραμμή του Αντώνη Σαμαρά εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο.

«Έχουν σκυλιάσει στον ΣΥΡΙΖΑ, διότι δε θέλουν να φτάσουμε στη οριστική έξοδο από την κρίση και το Μνημόνιο», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση ότι λειτουργεί αποσταθεροποιητικά και υπονομευτικά για την οικονομία, με αφορμή την άνοδο που καταγράφουν τις τελευταίες ημέρες τα spreads.

Αναφερόμενος δε στην υπόθεση της Προεδρίας της Δημοκρατίας και τη σεναριολογία για χρηματισμό βουλευτών, ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε -επιτιθέμενος ξανά στον ΣΥΡΙΖΑ- ότι πρόκειται για «σταλινική μέθοδο προληπτικής συκοφάντησης» που όμοιά της δεν έχει γίνει ποτέ, «ούτε στις πιο σκληρές εποχές της ελληνικής πολιτικής ζωής, της μεταπολεμικής και μετεμφυλιακής ζωής».

 

Σχετικά θέματα: 

 

efsyn.gr

Scroll to top