troxaio

16/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Έχασε τη ζωή της η 24χρονη τραυματίας στην Πέτρου Ράλλη

Παρά τις τεράστιες προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, η άτυχη γυναίκα που νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας και είχε ακρωτηριαστεί το ένα της πόδι, πέθανε σήμερα το πρωί. Νοσηλεύεται φρουρούμενος ο οδηγός.
      Pin It

Στις 10.10 χθες το πρωί στη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη 24 στον Ταύρο, στο ύψος της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, βρήκαν ακαριαίο θάνατο μια 30χρονη γυναίκα από την Αλβανία που ζει στη χώρα μας τα τελευταία δέκα χρόνια και ένας 24χρονος αστυφύλακας που ήταν αποσπασμένος στα κρατητήρια αλλοδαπών στην Αμυγδαλέζα και πήγαινε να παρακολουθήσει σεμινάριο για την αντιμετώπιση του Εμπολα.

Η αντίστροφη μέτρηση για την τραγωδία είχε ξεκινήσει ελάχιστα λεπτά νωρίτερα, όταν στο ύψος της εισόδου του αμαξοστάσιου του ΟΣΥ ένας 27χρονος Αλβανός, που επίσης ζει στη χώρα μας, χτύπησε ελαφρά ένα ταξί με το Smart που οδηγούσε.

Με τον φόβο -όπως εκτιμάται- των συνεπειών που θα είχε γι' αυτόν η πράξη, παραβίασε -σύμφωνα με μάρτυρες- τον ερυθρό σηματοδότη και κατευθυνόμενος προς τον Κηφισό άρχισε να αναπτύσσει ταχύτητα στον άδειο από αυτοκίνητα εκείνη την ώρα δρόμο.

Σε απόσταση περίπου 800 μέτρων κι ενώ είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, για άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, που σχεδόν ανεξέλεγκτο εξετράπη δεξιά και στην τρελή πορεία που troxaioακολούθησε, σκόρπισε τον θάνατο.

«Ολα συνέβησαν σε δευτερόλεπτα. Αρχικά χτύπησε μια γυναίκα περίπου επτά μέτρα μετά το περίπτερό μου. Είχε φύγει από το Αλλοδαπών και περπατούσε στην άκρη του πεζοδρομίου στον δρόμο, ενώ δίπλα της -πάνω στο πεζοδρόμιο- ήταν ο άνδρας της», περιέγραψε στην «Εφ.Συν.» ο Νίκος Κονταργύρης, ιδιοκτήτης του περιπτέρου που υπάρχει στο σημείο.

«Μετά έπεσε πάνω σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα μπροστά από την καντίνα και περίπου σε αυτό το ύψος παρέσυρε δύο άνδρες και μία γυναίκα. Χτύπησε μετά μια σταματημένη μηχανή, ανατράπηκε και σταμάτησε πλαγιασμένο από την πόρτα του συνοδηγού. Ευτυχώς που δεν ήταν κανείς μπροστά στη στάση του Αλλοδαπών, γιατί μπορεί να υπήρχαν κι άλλα θύματα», πρόσθεσε.

Σύντομα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Τροχαίας Καλλιθέας, τρία ασθενοφόρα και δύο μοτοσικλέτες του ΕΚΑΒ, καθώς και τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό ατόμων. Επιτόπου είχαν χάσει τη ζωή τους η μικροκαμωμένη 30χρονη Αλβανή που διαμελίστηκε από το αυτοκίνητο και ο 24χρονος αστυνομικός Αναστάσιος Χριστοδουλίδης, τα χαρακτηριστικά του οποίου -καθώς παρασύρθηκε από το όχημα- είχαν αλλοιωθεί και για την ταυτοποίησή του χρειάστηκε η Σήμανση να πάρει αποτυπώματα.

Επίσης από το σημείο απεγκλωβίστηκε ο 27χρονος οδηγός, ενώ ανασύρθηκαν ένας Αιγύπτιος που είχε τραυματιστεί ελαφρά και μία γυναίκα βαριά τραυματισμένη.

Η τελευταία μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ύστερα από χειρουργείο που διήρκεσε τεσσερισήμισι ώρες. Ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης έχασε τη μάχη με τον θάνατο καθώς, παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν, δεν κατέστη δυνατό να αντιμετωπιστεί ο βαρύς τραυματισμός της.

Οι άλλοι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο, όπου ο ένας νοσηλεύεται με κάταγμα στο πόδι, ενώ ο οδηγός (φέρει κυρίως εκδορές) φρουρείται. Ο τελευταίος, επιχειρώντας να εξηγήσει τους λόγους που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, ισχυρίστηκε -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- ότι πάσχει από επιληψία και ότι υπέστη κρίση.

 

* Στην «Εφημερίδα των Συντακτών» που κυκλοφορεί σήμερα, Πέμπτη 16 Οκτωβρίου:

  • Κυρίαρχος των δρόμων οι ασφαλιστικές εταιρείες
  • Η επιθετική οδήγηση σκοτώνει (τους άλλους)
  • 5+1 μέτρα που σώζουν ζωές (και ποτέ δεν εφαρμόστηκαν)

efsyn.gr

Scroll to top