ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÐÑÏÃÑÁÌÌÁÔÏÓ ÔÏÕ ÊÁÍÁËÉÏÕ ACTION 24 ÓÔÏ ÌÅÃÁÑÏ ÌÏÕÓÉÊÇÓ

16/10/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

ART

Ξεχωριστές παρουσίες στην παρουσίαση του προγράμματος του Action 24

Το κανάλι διοργάνωσε εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής για τους εκπροσώπους του Τύπου και όχι μόνο, όπου μεταξύ άλλων έδωσαν το «παρών» η Δήμητρα Ματσούκα, η Έμυ Λιβανίου και ο «δικός μας» Δημήτρης Κανελλόπουλος.
      Pin It

Κατά τη χθεσινή παρουσίαση ο διευθυντής προγράμματος του σταθμού, Γιώργος Κουβαράς, ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους και τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες για τη σημαντική δουλειά τους που είχε αποτέλεσμα ένα κανάλι καθαρά αθλητικό να γίνει ενημερωτικό και ψυχαγωγικό.

«Ελπίζω να έχετε αρχίσει να μας παρακολουθείτε. Αν δεν το έχετε κάνει, εσείς χάνετε. Όσοι δεν μας έχετε δει προλαβαίνετε να το κάνετε όταν πάτε σπίτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουβαράς.

 

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του μέλους του Δ.Σ. της «Εφ.Συν.» και καλλιτεχνικού συντάκτη Δημήτρη Κανελλόπουλου, που συνόδευε την εμπορική διευθύντρια της εφημερίδας, Λήδα Θωμάκου.

Ακολούθησε βίντεο με την παρουσίαση του προγράμματος. Αντώνης Κατσαρός, Γιώργος Κουβαράς, Θοδωρής Αθερίδης, Δημήτρης Γιατζόγλου, Γιάννης Πολίτης, Πηλενόπη Γαβρά, Γιώργος Γεωργίου, Σεραφείμ Κωτρότσος είναι μερικά από τα ονόματα που έχουν εκπομπές στον κανάλι.

Ο Αντώνης Λιάρος θα έχει πρωινή εκπομπή το Σαββατοκύριακο με τον Πέτρο Κούσουλο. Ο Αντώνης Κατσαρός θα κάνει αθλητική εκπομπή και η Δήμητρα Ματσούκα θα κάνει εκπομπή με τίτλο «I love Athens».

 

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε έναν παραπάνω λόγο να βρίσκεται στην παρουσίαση του προγράμματος του Action 24 καθώς εκεί δουλεύει η σύζυγός του, Τζίνα Μοσχολιού.

 

O Νίκος Μαστοράκης δεν πήγε στην παρουσίαση του προγράμματος του καναλιού, ούτε ο Θοδωρής Αθερίδης καθώς είχε υποχρεώσεις στη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί.

 

efsyn.gr

Scroll to top