16/10/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Η αδέξια δεξιά αναδεξιμιά

      Pin It

Φρούμαξε η Αννα-Μισέλ -ο εξ Ιωαννίνων πολιτευόμενος Μιχαλάκης τουτέστιν- μόλις πληροφορήθηκε τις ανήκουστες εικοτολογίες του ΣΥΡΙΖΑ. Ακου εκεί, μέλη του ευκλεούς ελληνικού Κοινοβουλίου, εξαίρετοι αιρετοί να «χρηματιστούν για να ψηφίσουν κάτι»! Δεν το χωράει το αγνό και απονήρευτο μυαλουδάκι της. Πώς τόλμησε ακόμα και να το σκεφτεί ο Σκουρλέτης; Πιπέρι πρέπει να του βάλουν στο στόμα, για να μην πω να του κόψουν τη γλώσσα και να του τη δώσουν να τη φάει γιαχνί.

 

Υπενόησε ο αυθάδης ότι τα παίρνουν οι αδαμαντίνου χαρακτήρος βουλευτές μας! Βγήκε απ' τα ρούχα της η ανυποψίαστη κόρη και φοβάμαι μην κρυολογήσει με τούτο τον άστατο καιρό. Αχ Αννούλα. Απ' τα βαφτίσια, που σου πασάλειψε την γκλάβα με λαδάκι ο Κοκός, αποβλακώθηκες ντιπ κατά ντιπ. Το 'χες που το 'χες λειψό το νιονιό, ήταν ανάγκη να μοιάσεις του νονού, να γίνει και κακής ποιότητας από πάνω;

 

Ρώτησέ τον καλού-κακού μήπως θυμάται πόσα μπικικίνια περιείχαν οι φουσκωμένες βαλίτσες που διένειμε ο ίδιος στους βουλευτές του Κέντρου το 1965, για να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση των αποστατών. Οι κακές γλώσσες επιμένουν ότι πολλοί από δαύτους έλυσαν διά παντός το οικονομικό πρόβλημα μέχρι και των δισέγγονών τους. Οι τελευταίοι αποστάτες, μάλιστα, έκαναν ακόμα πιο γερή μπάζα καθώς, όσο δεν συμπληρωνόταν ο απαιτούμενος αριθμός, τόσο ανέβαινε η ταρίφα.

 

Δωρεάν δεν γίνεται τίποτα, Αννιώ μου. Κάτι ομορφονιοί σφουγγοκωλάριοι του Γέρου, που παρίσταναν τα παιδιά του λαού και γύριζαν ξυπόλητοι στα χωριά, αλιεύοντας αριστερές ψήφους, μετακόμισαν κατά το ’66 στις Εκάλες, τις Πολιτείες και τα Κεφαλάρια, όπου έκτοτε την περνάνε μπέικα. Δεν χρειάζεται να ψάξεις μακριά. Τέτοια κελεπούρια βρίσκεις ακόμα και στον νομό σου. Κάνε μια νύξη στον πνευματικό σου πατέρα το Πάσχα που θα σου φέρει σοσόνια και λουστρίνι πατούμενο.

 

Η πολιτική τα 'χει αυτά. Τόσοι άλλοι, να μου πεις, που αλλάζουν κόμματα όπως οι πόρνες της Βαβυλώνας εραστές, φιλάνε κατουρημένες ποδιές και γλείφουν όπου έφτυναν, για να βουτάνε την κουτάλα στη μαρμίτα με το μέλι, είναι καλύτεροι; Στη Νου Δου υπάρχουν κάμποσοι και θα 'ρθουν κι άλλοι. Πρώτος και καλύτερος ο αρχηγός. Το ψάρι βρομάει απ' το κεφάλι. Κόμμα αχταρμάς πά' να πει. Φύρδην-μίγδην. Ανεμομαζώματα-διαολοσκορπίσματα.

 

Ντόμπρα και σταράτα τα 'πε ο Καλαντζής. Οποιος δεν ψηφίσει Πρόεδρο και κατεβεί με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί παρά να είναι αργυρώνητος. Παραμένει, βέβαια, το ερώτημα πώς θα πληρωθεί. Κλείνουν τα ΑΤΜ, σύμφωνα με τη δοκησίσοφο Σοφί, και στους γκισέδες σχηματίζονται ουρές χιλιομέτρων εξαιτίας των τσιρίδων του Αδ-όνειδος. Και τα παίζουν οι χριστιανοί απ' τις υψηλές θερμοκρασίες και την αυξημένη υγρασία των ημερών.

 

Μετέωρος [email protected]

 

Scroll to top