16/10/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Δέκα πρεμιέρες σε 5 κανάλια

      Pin It

Σε κανονικούς ρυθμούς μπαίνουν σιγά σιγά οι τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας, καθώς τα στελέχη τους γεμίζουν πλέον τα προγράμματά τους με νέες παραγωγές.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτό το τετραήμερο, από σήμερα έως και την Κυριακή δηλαδή, τέσσερα κανάλια ρίχνουν στη μάχη της τηλεθέασης οκτώ εκπομπές και ένα νέο σίριαλ, ενώ σχεδιάζονται κι άλλες πρεμιέρες την ερχόμενη εβδομάδα.

 

Απόψε επανέρχεται στον ALPHA για δέκατη χρονιά η Βίκυ Χατζηβασιλείου με το «Πάμε πακέτο», σε νέα όμως ώρα μετάδοσης, 21.45. Αποστολή του πρώτου πακέτου είναι να φέρει σε επαφή δύο ανθρώπους που ενώ επικοινωνούν 40 χρόνια, δεν έχουν καταφέρει να συναντηθούν ποτέ από κοντά. Στο κανάλι την ίδια μέρα θα κάνει την εκκίνησή του και ο Αντώνης Σρόιτερ με την «Αυτοψία» του (23.45), εστιάζοντας στις ανασκαφές στην Αμφίπολη, τις κόντρες, τις αντιδράσεις και τα νέα ευρήματα. Το μεσημεράκι σήμερα (13.50) στον ΣΚΑΪ η Δρ Ελενα Λαζαρίδη ασχολείται με τη στυτική δυσλειτουργία και την αντιμετώπισή της, ενώ αύριο εστιάζει στον Εμπολα, με την εκπομπή της «Ερωσο… να είσαι γερός». Το ίδιο βράδυ στον ΑΝΤ-1 κάνει το δικό του ξεκίνημα με τα «Ζόρικα επαγγέλματα» (23.15) ο Σπύρος Σούλης, ο οποίος στην πρώτη εκπομπή «εργάζεται» ως εναερίτης επισκευαστής μετεωρολογικού ιστού και ανεβαίνει γι’ αυτό σε ύψος 100 μέτρων. Πρεμιέρα πάντως απόψε κάνει και ο Γιώργος Μητσικώστας με το «MΗΤΣΙSHOW» (22.00) στο E TV.

 

Η Αγγελική Νικολούλη παίρνει τη δική της σειρά παρουσιάζοντας για 19η χρονιά το «Φως στο τούνελ» αύριο στον ALPHA (23.15), ασχολούμενη και πάλι με ανεξιχνίαστες υποθέσεις. Μεθαύριο κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ με τίτλο «Σαν τον σκύλο με τη γάτα» (14.45), με τον Γιώργο Δάσκαλο, και «ποδαρικό» κάνει η Ζέτα Μακρυπούλια. Στο ίδιο κανάλι την Κυριακή (19/10) θα ξεκινήσει τη νέα εβδομαδιαία εκπομπή του και ο Νίκος Ανδρίτσος. Πρόκειται για το «7 ημέρες επιστήμη», που θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 12.30, με τον δημοσιογράφο να εστιάζει στην καινοτομία και τις επιστημονικές ανακαλύψεις, παρουσιάζοντας όσα έγιναν το επταήμερο που πέρασε.

 

Την ίδια μέρα πρεμιέρα έχει και το STAR, με τα στελέχη του όμως να ρίχνουν στη μάχη της τηλεθέασης άλλη μία ξένη σειρά. Πρόκειται για την κωμωδία «2 broke girls» που θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 16.40. Μια σειρά από τον δημιουργό του «Sex and the City», με τις οκτώ χρυσές σφαίρες, Μάικλ Πάτρικ Κινγκ, και την κωμικό Γουίτνεϊ Κάμινγκ. Οι πρεμιέρες του τετραημέρου ολοκληρώνονται με την εκκίνηση αυτή την Κυριακή της νέας εκπομπής του ALPHA «Επιστροφή στο χωριό» (15.00), με την Ευτυχία Φράγκου να κάνει την πρώτη απόδρασή της στη Μονεμβάσια Λακωνίας.

 

ΣΩ.ΜΑ

 

Scroll to top