Diamantopoulou-Katerina

16/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Εκτός ΠΑΣΟΚ η Κατερίνα Διαμαντοπούλου

Η Κατερίνα Διαμαντοπούλου ανήκει στην εσωκομματική αντιπολίτευση και συμμετέχει στην Κίνηση των «75» που έχουν ιδρύσει Παπανδρεϊκά στελέχη .
      Pin It

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στο ΠΑΣΟΚ. Την παραίτησή της από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος υπέβαλλε η Κατερίνα Διαμαντοπούλου, υποψήφια βουλευτής στην Α΄ Αθηνών σε αρκετές εκλογικές αναμετρήσεις και Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας το 2009, διορισθείσα από την κυβέρνηση Παπανδρέου.

Η Κατερίνα Διαμαντοπούλου ανήκει στην εσωκομματική αντιπολίτευση και συμμετέχει στην Κίνηση των «75» που έχουν ιδρύσει Παπανδρεϊκά στελέχη, δίνοντας πρόσφατα στη δημοσιότητα κείμενο με 4.000 υπογραφές κατά της ηγεσίας και των σχεδίων του Ευάγγελου Βενιζέλου για τη δημιουργία της δημοκρατικής Παράταξης.

Με επιστολής της προς τον πρόεδρο και τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, η κ. Διαμαντοπούλου σημειώνει ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει πάψει να αποτελεί μήτρα παραγωγής γόνιμης πολιτικής» και η «μεταμόρφωση-μετονομασία του σε Δημοκρατική Παράταξη δεν λύνει κανένα πρόβλημα εκτός – από εκείνο της διατήρησης της εξουσίας».

Η ίδια προσθέτει ότι οι διαφωνίες της για την πορεία του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια ήταν γνωστές μέσω των προτάσεών της και των ομιλιών της στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και στο Συνέδριο, καθώς και με κείμενα και επιστολές στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. «Δεν ανήκω συνεπώς στους όψιμους τιμητές. Όμως τα όργανα έχουν χάσει σκόπιμα το νόημα τους όπως και τα λόγια», συμπληρώνει.

 

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την επιστολή.

 

Δημήτρης Κουκλουμπέρης

 

efsyn.gr

 

Scroll to top