samaras-merkel-sinodos

17/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στην «Εφημερίδα των Συντακτών»

Έλληνες κομπάρσοι στην παράσταση της Μέρκελ / Μισόλογα για τις καταγγελίες στις φυλακές / Κωμικοτραγικές καταστάσεις στο Πανεπιστήμιο Αθηνών / Η Περσεφόνη συμπλήρωσε το παζλ / Σόου Πούτιν στο Βελιγράδι / «Η μητέρα μου είναι παρθένα».
      Pin It
  • Θεατρική παράσταση στήνει η Άνγκελα Μέρκελ, με κομπάρσους από την Ελλάδα. Τον ερχομό νέου Μνημονίου αποκαλύπτουν, όμως, οι δηλώσεις του Γ. Κατάινεν περί της «νέας στήριξης» από τους εταίρους.

 

  • «Φρούριο», με εντολή των πρυτανικών αρχών, παραμένει το κτίριο της πρυτανείας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, προκαλώντας κωμικοτραγικές καταστάσεις. Η είσοδος επιτρέπεται σε λίγους έπειτα από «face control», οι εργαζόμενοι δουλεύουν κλειδωμένοι στα γραφεία τους και οι φοιτητές απωθούνται με χημικά.

 

  • Xrisi-AugiΕπτακόσιες σελίδες δικογραφία βαραίνει σύσσωμη την ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Τι περιλαμβάνει ο μακρύς κατάλογος των αδικημάτων που αποδίδονται στην «εγκληματική οργάνωση με πολιτικό μανδύα». Τι έλεγαν σε τηλεφωνική επικοινωνία τους οι Μπαλτάκος και Κασιδάρης για τον εισαγγελέα Ντογιάκο, που αναρτήθηκε σε ρωσικό ιστότοπο.

 

  • Την αρπαγή της κόρης της Δήμητρας, Περσεφόνης, από τον Πλούτωνα απεικονίζει τελικά το ωραιότατο ψηφιδωτό στο μνημείο του λόφου Καστά. Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή του ΥΠΠΟ, η σκηνή αυτή μπορεί να δηλώνει ότι ο νεκρός ανήκει στον «μακεδονικό βασιλικό οίκο».

 

  • Με ευχολόγια και μισές αλήθειες απαντά η ελληνική κυβέρνηση στην έκθεση-κόλαφο του Συμβουλίου της Ευρώπης για τις συνθήκες κράτησης στις φυλακές και για την αστυνομική κακομεταχείριση.

 

  • Dinopoulos-ArgirisΝα ασφαλίζεται ως… άνεργος δημοσιογράφος ζητούσε, σύμφωνα με καταγγελίες, ο υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής, Αργύρης Ντινόπουλος. Όλο το παρασκήνιο. Τι απαντά ο ίδιος.

 

  • Η φερόμενη ως δήλωση του Βοσνιο-κροατο-σουηδού σούπερ σταρ Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, σύμφωνα με την οποία «αν το Κοσσυφοπέδιο είναι στη Σερβία, τότε η μητέρα μου είναι παρθένα!», ήταν το κερασάκι στην τούρτα των δηλώσεων και ανακοινώσεων ανάμεσα σε Σερβία και Αλβανία, μετά τη διακοπή του ματς.

 

  • Σε ρωσική επίδειξη δύναμης, με αποδέκτη τη Δύση, εξελίχθηκε η ολιγόωρη, αλλά υψηλής πολιτικής σημασίας, επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στη Σερβία.

 

  • Συνέντευξη: Αρλέτα. Θέλει στις παραστάσεις της ο κόσμος να κλαίει. Το έκανε και παιδάκι στη μαμά της. Της τραγουδούσε για να τη συγκινεί και να της κάνει μετά τα χατίρια.

 

 

efsyn.gr

Scroll to top