alafouzos-thema

17/10/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Κάλεσμα στους «Συμμάχους»

      Pin It

Του Κ. Μανωλιουδάκη

 
Προσκλητήριο στα μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», προκειμένου να δώσουν το «παρών» την Κυριακή στις 2 το μεσημέρι στον «τάφο του Ινδού», έκανε ο πρόεδρος Γιάννης Αλαφούζος. Πρόθεσή του να ενημερώσει και να ανταλλάξει απόψεις με τα μέλη για τα κυρίαρχα θέματα του συλλόγου.

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άξονες πάνω στους οποίους προβλέπεται να κινηθεί είναι έξι:

 

Πρώτον, η περιγραφή της παρούσας οικονομικής κατάστασης της ΠΑΕ και η πορεία του ελλείμματος.

 

• Δεύτερον, η εξέλιξη της «μάχης» εναντίον του παρασκηνίου, οι σχέσεις με την ΕΠΟ και οι «συμμαχίες» μέσα στη Superleague.

 

• Τρίτον, ο καλοκαιρινός μεταγραφικός σχεδιασμός και η ενίσχυση της ομάδας εν όψει Γενάρη.

 

• Τέταρτον, η στοχοποίηση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον πρόεδρό της, Βαγγέλη Μαρινάκη, προς το πρόσωπό του.

 

• Πέμπτον, η αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας εν όψει της επανέναρξης των επίσημων υποχρεώσεών της και του ντέρμπι στο Φάληρο κατά του Ολυμπιακού.

 

• Εκτον, το μείζον ζήτημα της ανακαίνισης του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αλλά και των βελτιωτικών έργων στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί.

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μιλάει για μια «γενικού περιεχομένου συζήτηση, ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για όλα όσα αφορούν τον αγαπημένο μας σύλλογο», πριν από τον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ, που θα είναι «κέρδος για την ομάδα».

 

Ο Γιάννης Αλαφούζος, εξάλλου, έκανε χθες το τραπέζι στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας σε εστιατόριο των βορείων προαστίων, σε μια προσπάθεια περαιτέρω σύσφιγξης των σχέσεων των «πράσινων» εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος την Κυριακή με το ματς απέναντι στον ΟΦΗ.

 

Για το συγκεκριμένο ματς μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της «Nova» ο Γιάννης Αναστασίου, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Τα στοιχεία που έχουμε σαν Παναθηναϊκός μάς χαρακτηρίζουν. Ηταν μια άσχημη εμφάνιση στο Εστορίλ, κάτι που θέλουμε να αφήσουμε πίσω και το αφήσαμε. Είναι σημαντικό να κοιτάμε μπροστά και πλέον ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε, ποιες είναι οι δυνατότητές μας και το σημαντικό είναι αρχής γενομένης από τον ΟΦΗ να το δείχνουμε στο γήπεδο».

 

Αναφέρθηκε επίσης στον Μάρκους Μπεργκ, πιστοποιώντας ότι η αντίστροφη μέτρηση της επιστροφής του στην ενεργό δράση έχει αρχίσει. «Την Τρίτη θα βγάλει ακτινογραφία, αλλά νομίζω ότι από τη στιγμή που τρέχει και κάνει ασκήσεις με την μπάλα, είναι θέμα χρόνου θα έλεγα. Από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι καλά, γιατί δούλεψε αρκετά. Θα περιμένουμε τη γνώμη του γιατρού. Πιστεύω ότι σύντομα θα επιστρέψει», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Scroll to top