lamia

17/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

SPORT

Ελληνική ομάδα έδωσε «άδεια» σε ποδοσφαιριστή υπό το φόβο του Έμπολα

Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τον αγώνα που έδωσε με την εθνική ομάδα της χώρας του αλλά του ζητήθηκε να παραμένει εκτός προπονήσεων για τρεις εβδομάδες καθώς υπάρχει φόβος ότι έχει μολυνθεί από τον ιό. Η ομάδα κάνει λόγο για «άδεια» στον παίκτη για να ξεκουραστεί.
      Pin It

Να μην λάβει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας για τους επόμενες τρεις εβδομάδες ζήτησε η Λαμία στο διεθνή ποδοσφαιριστή της Τζον Καμαρά από τη Σιέρα Λεόνε γιατί υπάρχει φόβος ότι έχει μολυνθεί από τον ιό του Έμπολα.

Jonh-KamaraΤην είδηση μετέδωσε το BBC ενώ φιλοξενεί και δηλώσεις του παίκτη, ο οποίος αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της χώρας του απέναντι στο Καμερούν.

Η ΠΑΕ Λαμίας, σύμφωνα με το δημοσίευμα του BBC, ανέφερε στο διεθνή ποδοσφαιριστή ότι η απόφαση του αποκλεισμού του, ήταν συμβουλή του υπουργείου Υγείας, ενώ σε επικοινωνία με την «Εφημερίδα των Συντακτών» οι αρμόδιοι της ομάδας υποστήριξαν ότι η άδεια που δόθηκε στον παίκτη (για τον οποίο δεν γνώριζαν αν έχει επιστρέψει ή όχι) για λόγους… ξεκούρασης.

«Η ομάδα μου είπε ότι δεν πρέπει να βρίσκομαι με τους συμπαίκτες μου για 15-21 ημέρες καθώς βρέθηκα στην Αφρική για παιχνίδι και εξαιτίας του ιού Έμπολα», ανέφερε ο ίδιος στο BBC και πρόσθεσε: «Μου εξήγησαν πως θα έπρεπε να μείνω εντός της οικίας μου ή να φύγω στο εξωτερικό για να δω την οικογένειά μου, όχι όμως να προπονηθώ».

Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας υποστήριξε πως δεν έχει κολλήσει τον ιό υποστηρίζοντας μάλιστα ότι «όσο έλειπα ήλεγχαν τη θερμοκρασία μας πρωί και απόγευμα. Είπα δε στην ομάδα ότι είναι έτοιμος να περάσω από οποιαδήποτε διαδικασία ελέγχου, αφού, απ' όσο γνωρίζω, δεν έχω προσβληθεί από τον ιό».

Τέλος, δήλωσε το BBC, «Δεν μπορώ να καταλάβω όλο αυτό και δεν μπορώ να σεβαστώ την απόφασή τους. Δεν μπορώ να πω κάτι τίποτα για το μέλλον του, αφού πολλά να σκεφτώ. Θα πρέπει πρώτα να μιλήσω με την οικογένεια και τον ατζέντη μου».

Από την πλευρά της, η Λαμία σημειώνει πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με την υγεία του ποδοσφαιριστή, υπογραμμίζοντας πως η ολιγοήμερη άδεια στον ποδοσφαιριστή δόθηκε για να ξεκουραστεί.

«Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ενημερώνει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα και κανένας λόγος ανησυχίας για την υγεία του ποδοσφαιριστή John Kamara. Σε λίγες μέρες θα ενσωματωθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα καθώς μετά το τέλος των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα της χώρας του της Σιέρα Λεόνε, στο Καμερούν, του έχει δοθεί μια ολιγοήμερη άδεια για ξεκούραση» αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.
efsyn.gr

Scroll to top