Pin It

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Θύμα αδίστακτων μαστροπών είχε πέσει στη Θεσσαλονίκη μια 17χρονη Γεωργιανή που έζησε τον εφιάλτη στα χέρια «οικογενειακών φίλων»… Ενας ηλικιωμένος άνδρας και μια συμπατριώτισσά της ταυτοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων ως δράστες υπόθεσης μαστροπείας σε βάρος της ανήλικης. Για την υπόθεση συνελήφθησαν 73χρονος για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής και πορνογραφία ανηλίκων, καθώς και μια 39χρονη για μαστροπεία, πορνογραφία ανηλίκων και διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 39χρονη, έχοντας στόχο την οικονομική εκμετάλλευση της κοπέλας, την εξανάγκασε να συνευρεθεί ερωτικά με τον 73χρονο έναντι χρηματικού αντιτίμου.

 

Οι σεξουαλικές συνευρέσεις γίνονταν σε εξοχική κατοικία στην πόλη της Κατερίνης, καθώς και σε εγκαταστάσεις της επιχείρησής του και καταγράφονταν με βίντεο και φωτογραφίες από τη μαστροπό.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες είχαν γνωρίσει τη 17χρονη από το οικογενειακό της περιβάλλον. Η ανήλικη υποστηρίζεται από ειδικό ψυχολόγο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων.

 

Ν.ΦΩΤ.

 

Scroll to top