syriza27_8

18/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Reuters για τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κάθετα αντίθετος με το πρόγραμμα διάσωσης που «επέτρεψε στην Ελλάδα να μην αθετήσει την αποπληρωμή τους χρέους της με αντάλλαγμα ένα πακέτο σκληρής λιτότητας και οικονομικών μεταρρυθμίσεων», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.
      Pin It

Το κόμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς θα κέρδιζε τη ΝΔ του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά αν διεξάγονταν σήμερα εκλογές, μολονότι έχει μειωθεί το προβάδισμά του, σημειώνει σε δημοσίευμά του το προκτορείο Reuters αναφερόμενο στη δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κάθετα αντίθετος με το πρόγραμμα διάσωσης που «επέτρεψε στην Ελλάδα να μην αθετήσει την αποπληρωμή τους χρέους της με αντάλλαγμα ένα πακέτο σκληρής λιτότητας και οικονομικών μεταρρυθμίσεων», σχολιάζει το δημοσίευμα.

Το Reuters, επικαλείται την έρευνα των «Παραπολιτικών που αποτυπώνει προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 32,9% έναντι 26,1% της ΝΔ. Σε προηγούμενη δημοσκόπηση (6-8 Οκτωβρίου) ο ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν στο 34,1% και η ΝΔ στο 26,2%, επισημαίνει το πρακτορείο κάνοντας αναφορά στις οικονομικές εξελίξεις, τις κατηγορίες Σαμαρά εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ (για «αποσταθεροποίηση» και «πρόκληση ανατραχής στις αγορές») και τη διαφαινόμενη αποτυχία του πρωθυπουργού να συγκεντρώσει την απαραίτητη υποστήριξη για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

 

efsyn.gr

Scroll to top