roussos

18/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Για απείθεια και παράβαση καθήκοντος κατηγορείται ο Σίμος Ρούσσος

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου καλείται να «εξετασθεί ανωμοτί και να παράσχει εξηγήσεις» για την υπόθεση της άρνησης παράδοσης στοιχείων για τον επανέλεγχο των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου και για την αξιολόγηση.
      Pin It

Κλήση, προκειμένου να εμφανισθεί στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών την ερχόμενη Τετάρτη (22/10) το πρωί, παρέλαβε χθες (Παρασκευή) ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος. Ο δήμαρχος καλείται να «εξετασθεί ανωμοτί και να παράσχει εξηγήσεις» για την υπόθεση της άρνησης παράδοσης στοιχείων για τον επανέλεγχο των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου και για την αξιολόγηση.

Ο δήμαρχος κατηγορείται και για απείθεια και παράβαση καθήκοντος.

Ο Σίμος Ρούσσος ήταν αυτός που «πρωτοστάτησε» στη συγκροτημένη εναντίωση των 20 δημάρχων της χώρας στην αξιολόγηση και τον επανέλεγχο των συμβάσεων -αφού όπως σημειώνεται από στελέχη της δημαρχιακής αρχής- έχουν σαν τελικό στόχο τη συμπλήρωση των 6.5000 απολύσεων που έχει θέσει ως στόχο ο υπουργός Δ. Μεταρρύθμισης κ. Κ. Μητσοτάκης.

Της κλητεύσεως είχε προηγηθεί ακύρωση από τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Χαλανδρίου για άρνηση της αξιολόγησης και του επανελέγχου.

 

efsyn.gr

Scroll to top