olympiakos-ergotelis

18/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

SPORT

Λύτρωση στο 90΄για τον Ολυμπιακό

Η ομάδα του Πειραιά πέρασε από την Κρήτη αλλά προβλημάτισε για ακόμη μια φορά με την απόδοσή της. Με γκολ του Μήτρογλου στο τέλος του αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το τρίποντο και επέστρεψαν στις νίκες .
      Pin It

Νίκη-θρίλερ για τον Ολυμπιακό στην Κρήτη που κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Εργοτέλη με γκολ του Μήτρογλου στο 90ο λεπτό. Οι Πειραιώτες νίκησαν με 3-2 την αξιόμαχη ομάδα της Κρήτης, σημειώνοντας την πρώτη εκτός έδρας νίκη.

Ο Γιουσούφ ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 45 λεπτών άνοιξε το σκορ δίνοντας προβάδισμα στον Εργοτέλη. Οι Κρητικοί δε χάρηκαν για πολύ το γκολ που πέτυχαν καθώς ένα λεπτό αργότερα ο Μήτρογλου έκανε το 1-1, σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Χαντί στο 55′ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Εργοτέλη κάνοντας το 2-1. Στο 68′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ντομίνγκες ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό. Στο 90ο λεπτό ο Μήτρογλου με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έγραψε το τελικό 3-2 χαρίζοντας το «τρίποντο« στους «ερυθρόλευκους».

Ισοπαλία στην Τρίπολη

Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Αστέρα και τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 26′ με τον Μπαράλες και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 35′ με τον Μορένο.

 

Σχετικό θέμα: Πρώτο «τρίποντο» για τη Νίκη Βόλου

 

efsyn.gr

Scroll to top