glaros

20/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Προσωρινή βελτίωση του καιρού

Βαθμιαία εξασθένηση των βοριάδων στο Αιγαί και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας μέχρι και την Τετάρτη. Βροχερός καιρός και πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη.
      Pin It

Στην Αττική προβλέπεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά θα είναι ισχυροί. Η θερμοκρασία το πρωί θα φτάσει τους 15 και το μεσημέρι τους 24-25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις και πολλή ηλιοφάνεια, ενώ θα πνέουν ασθενείς άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και τη Μακεδονία προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και ασθενείς άνεμοι. Το πρωί θα επικρατούν τοπικές ομίχλες, ψύχρα και στη Δυτική Μακεδονία κρύο. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φθάσει έως τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τα νησιά του Ιονίου αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μικρής έντασης αρχικά θα γίνουν βορειοδυτικοί και θα φθάσουν στο Ιόνιο τα 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία το πρωί στους 12 και στα ημιορεινά και ορεινά στους 8 βαθμούς και το μεσημέρι στους 22 με 24.

Στην Πελοπόννησο προβλέπεται αίθριος καιρός. Το πρωί θα επικρατεί ψύχρα και το μεσημέρι η θερμοκρασία θα φθάσει στους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις, ενώ θα πνέουν ισχυροί βόρειοι άνεμοι, τοπικά 6 με 7 Μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 23 βαθμούς στα βόρεια και έως τους 26 στα νότια.

Στις Κυκλάδες και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένεται ηλιοφάνεια και βοριάδες, που τοπικά θα φτάνουν τα 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 18 έως τους 22 βαθμούς.

Στις Σποράδες, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις πρωινές ώρες θα επικρατεί τοπικά περιορισμένη ορατότητα και ψύχρα. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει τους 22 με 23 βαθμούς.

 

 

efsyn.gr

Scroll to top