ouiliam-kate

20/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΚΟΣΜΟΣ

Τον Απρίλιο το δεύτερο παιδί του Ουίλιαμ και της Κέιτ

Όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον, «ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ έχουν τη χαρά να επιβεβαιώσουν ότι περιμένουν μωρό τον Απρίλιο του 2015». Αύριο η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ ύστερα από δύο μήνες.
      Pin It

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ ανακοίνωσαν σήμερα ότι περιμένουν τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους «τον Απρίλιο του 2015». Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι η Κέιτ «εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ναυτίες», όπως και κατά την πρώτη της εγκυμοσύνη, αλλά «η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται σταδιακά».

 

kate-middleton

Κορίτσι ή αγόρι, το δεύτερο παιδί του ζευγαριού θα είναι τέταρτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, ακριβώς μετά τον αδελφό του, τον μικρό Γεώργιο, ο οποίος θα συμπληρώσει 15 μήνες ζωής την Τετάρτη.

 

Αύριο (Τρίτη) ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ θα υποδεχτούν, μαζί με τη βασίλισσα, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σιγκαπούρης, Τόνι Ταν Κενγκ Γιαμ, και τη σύζυγό του στο Λονδίνο στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στη Βρετανία.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ θα παραστεί επίσης στην τελετή απονομής των βραβείων της καλύτερης φωτογραφίας ζώων του 2014, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου.

 

 

efsyn.gr

Scroll to top