empros

20/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

«Αστέγων Όνειρα» στο θέατρο «Εμπρός»

Μια ξεχωριστή παράσταση, με τίτλο «παρα.Δ.ισως» παρουσιάζει η ομάδα «Αστέγων Όνειρα» το βράδυ της Τρίτης στις 9 στο θέατρο «Εμπρός».
      Pin It

Μια ξεχωριστή παράσταση, που εμπνέεται από το τρίπτυχο «αλληλεγγύη, διασκέδαση, δημιουργία», παρουσιάζει η ομάδα «Αστέγων Όνειρα» το βράδυ της Τρίτης στις 9 στο θέατρο «Εμπρός» (Ρήγα Παλαμήδη 3, Ψυρρή).

paradiswsΘέμα του «παρα.Δ.ισως» είναι ο Παράδεισος και πώς τον αντιμετωπίζουν όσοι βρίσκονται εκεί. Οι διάλογοι και η πλοκή βασίζονται σε προσωπικές ιστορίες της Βιολέτας, του Δημήτρη, του Θωμά, της Μαρίας, της Φωτεινής, των ανθρώπων που παίζουν στο δρώμενο, άνθρωποι από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που κάνουν την εμπειρία τους παράσταση, μέσα από τις μεθόδους του επινοητικού θεάτρου (devised theater). Στο δρώμενο μπορούν να συμμετάσχουν και οι θεατές, επηρεάζοντας την πλοκή.

Στόχος της παράστασης είναι «η ενίσχυση της δημιουργικότητας, της αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης, μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και την αποδοχή του άλλου μέσα από χωρίς όρια συνεργασία».

Ευχής έργο για την ομάδα θα ήταν να διευρυνθεί με νέα μέλη, που θα διαμορφώσουν τις επόμενες παραστάσεις.

Τη σκηνοθεσία έκανε ο Μάριος Ράμμος. Την πλοκή και τους τελικούς διαλόγους τους επεξεργάστηκε ο Οδυσσέας Ιωάννου Κωνσταντίνου.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

 

Δ.Αγγ.
efsyn.gr

Scroll to top