Pin It

Του «αγνώστου επενδυτή» το… κάγκελο στην ΑΕΚ

 

Του Τάσου Τσατάλη

 

Τα 300 χιλιάδες ευρώ που τελικά ήταν το ύψους του ποσού που από χθες γράψαμε ότι θα εμφανιζόταν στην ΠΑΕ ΑΕΚ από… άγνωστο χρηματοδότη, άναψαν τεράστιες φωτιές που δύσκολα θα σβήσουν.

 

Πρώτα απ’ όλα έδωσαν την ευκαιρία για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα στα παρεάκια που τρώγονται εδώ και καιρό πάνω από το «νεκροκρέβατο» της ΑΕΚ. «Δημητρέλος και συνεργάτες Α.Ε.» βρήκαν την ευκαιρία να εκθέσουν την αντίπαλη ομάδα «Ηλιόπουλος και συνεργάτες Α.Ε.» που τους επιβλήθηκε στο Δ.Σ. από μερίδα των οργανωμένων. Ετσι κι αλλιώς βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό στα… μαχαίρια και προσπαθούν να της φορτώσουν ότι πρόβαλε εμπόδια στην εισροή του ρευστού.

 

Αιτία, το γεγονός ότι ο Ηλιόπουλος έβαλε χθες «στοπ» στο συμβούλιο που συγκλήθηκε για να εγκριθεί ο δανεισμός από τον νέο «άγνωστο» χρηματοδότη. Του ζήτησαν τηλεφωνικά την υπογραφή του, αυτός πήγε το θέμα στα άκρα κι ο Δημητρέλος βρήκε την ευκαιρία να πάει στους παίκτες, δύο μέρες πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ και να τους πει ότι «εξαιτίας του Ηλιόπουλου θα μείνετε απλήρωτοι»!

 

Οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν ανακοίνωση υπέρ του «άγνωστου» χρηματοδότη, με ευχαριστίες (!) για τον Δημητρέλο και αποφάσισαν να μην πάνε και στο γεύμα που τους θα τους παρέθετε χθες στο εστιατόριό του ο Ηλιόπουλος.

 

Ο τελευταίος έπειτα από όλα αυτά παραιτήθηκε. Αν το δούμε καλύτερα είναι μια διαδικασία όμοια μ' εκείνη που οδήγησε και στην παραίτηση του Θωμά Μαύρου, με τον οποίο ο Ηλιόπουλος είναι φίλος και συνεργάτης.

 

Στην ΑΕΚ πάντως εξακολουθούν να είναι στη… μόδα οι «άγνωστοι» υποψήφιοι χρηματοδότες.

 

Μια αυτός του δικηγόρου Βλάχου πρόπερσι, μια ο «ανώνυμος οπαδός» που έδωσε λεφτά για τον Ανάκογλου, τώρα ξεφύτρωσε κι ένας τρίτος, ο οποίος μάλιστα για να δώσει τα χρήματα, έθεσε και όρο να μην αλλάξει η διοίκηση!

 

Στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο εκπροσωπήθηκε από φίλο της ΑΕΚ, που έχει στενή σχέση με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο και σύμφωνα με πληροφορίες ασχολείται με παροχή εξοπλισμού για συνδρομητική τηλεόραση…

 

Το καταπληκτικό είναι ότι ο «άγνωστος» χρηματοδότης μίλησε μέσω τηλεφώνου και στους αρχηγούς της ομάδας, διαβεβαιώνοντάς τους πως μέχρι τη Δευτέρα θα έχει δώσει τα χρήματα, έτσι ώστε να πληρωθούν. Και είναι εκπληκτικό επειδή ακόμη και χθες, τόσο ο Δημητρέλος όσο και οι συνεργάτες του ισχυρίζονταν ότι δεν ξέρουν το όνομά του, επειδή θέλει να το κρατήσει μυστικό.

 

Τα χρήματα του δανείου, που λένε ότι θα είναι άτοκο και θα αποπληρωθεί από έσοδα του τηλεοπτικού συμβολαίου της επόμενης σεζόν, «θα δοθούν μέσω κυπριακής εταιρείας»…

 

Τα… ταχυδακτυλουργικά συνεχίζονται στην ΑΕΚ λοιπόν και «ω, του θαύματος», κάθε τρεις και λίγο βρίσκεται ένας τρόπος να συντηρείται η κατάσταση, όπως συντηρείται. Κι όσο στην ΑΕΚ δεν βρίσκεται ένας άνθρωπος όπως ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ, να μπει μέσα και να πάρει τη… σκούπα, η ομάδα θα μένει έτσι. Καταδικασμένη στην αιχμαλωσία των επιλογών της μετοχικής ομάδας του 2004 και των… απομειναριών της.

 

 

Scroll to top