oualid2

21/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Αναβολή-πρόκληση στην υπόθεση Ουαλίντ

Με την αλληλεγγύη να απουσιάζει, η εκδίκαση της απαγωγής και του ξυλοδαρμού του Αιγύπτιου εργάτη αναβλήθηκε για το Μάρτιο του .
      Pin It

Αναβλήθηκε για πέμπτη φορά η εκδίκαση της απαγωγής και του άγριου βασανισμού του Αιγύπτιου μετανάστη Ουαλίντ Ταλέμπ για τις 10 Μαρτίου του 2015, με την εξέλιξη της υπόθεσης (και τις συνεχείς αναβολές) να γεννούν πολλά ερωτήματα.

Λίγες στιγμές μετά την αναβολή της δίκης για πέμπτη φορά, έξω από τα Δικαστήρια Πειραιά.

Λίγες στιγμές μετά την αναβολή της δίκης για πέμπτη φορά, έξω από τα Δικαστήρια Πειραιά.

Αφορμή για την αναβολή στάθηκε η απουσία διερμηνέα παρότι το δικαστήριο είχε απευθύνει κάλεσμα σε δύο μεταφραστές για να παραβρεθούν.

Με δάκρυα στα μάτια υποδέχθηκε ο Ουαλίντ Ταλέμπ την απόφαση του δικαστηρίου για εκ νέου αναβολή της υπόθεσής του, ενώ απαρηγόρητοι ήταν και οι ελάχιστοι συγγενείς του που βρέθηκαν στο πλευρό του.

Για άλλη μια φορά, πολύ αρνητική εντύπωση προκάλεσε η απουσία αλληλέγγυου κόσμου έξω από τα δικαστήρια Πειραιά, καθώς μόνο δύο μεμονωμένα άτομα εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον Αιγύπτιο εργάτη.

Ερωτήματα προκάλεσε η απόφαση του δικαστηρίου να αναβάλει την εκδίκαση, αντί να την διακόψει για τις 31 Οκτωβρίου, όπως συνέβη στην πλειοψηφία των άλλων υποθέσεων που έγιναν σήμερα.

 

efsyn.gr

Scroll to top