limenikoi

22/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Ναρκωτικές ουσίες σε πούλμαν που μετέφερε οπαδούς

Εκπαιδευμένος σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών εντόπισε σε έξι πλάτες καθισμάτων πίσω από την πλαστική χειρολαβή, πέντε πλαστικές συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ινδικής κάνναβης.
      Pin It

Μια μεγάλη περιπέτεια έζησαν το βράδυ της Τρίτης οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού οι οποίοι επέβαιναν σε τουριστικό πούλμαν που θα τους μετέφερε μέσω Πάτρας στην Ιταλία.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, όταν το λεωφορείο έφθασε στο νότιο μέρος του λιμανιού της Πάτρας και λίγο πριν επιβιβαστεί αυτό σε επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο για να περάσει στην Ιταλία, έγινε έλεγχος απο Λιμενικούς. Αστυνομικός εκπαιδευμένος σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών εντόπισε σε έξι πλάτες καθισμάτων πίσω από την πλαστική χειρολαβή, πέντε πλαστικές συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ινδικής κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 55 γραμμαρίων και 9 δέκατα, καθώς και ένα πλαστικό σακουλάκι που περιείχε δύο πλαστικές συσκευασίες με άσπρη σκόνη, πιθανόν ναρκωτική ουσία, συνολικού μικτού βάρους, ενός γραμμαρίου και τριών δεκάτων.

Στην συνέχεια έγινε εξονυχιστικός έλεγχος και στους 131 οπαδούς χωρίς όμως να βρεθεί τίποτα επιβαρυντικό επάνω τους και για το λόγο αυτό τους επετράπη να επιβιβαστούν στο πλοίο το οποίο αναχώρησε όμως με δυο ώρες καθυστέρηση για την Ιταλία.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, συνελήφθη ο 59χρονος οδηγός του λεωφορείου, ενω κατασχέθηκαν το λεωφορείο, η ποσότητα των ναρκωτικών, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

 

Χριστίνα Παπασταθοπούλου

 

efsyn.gr

Scroll to top