Varvitsiotis-Olympionikes

23/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Ολυμπιονίκες στηρίζουν τις ενημερωτικές εκστρατείες του υπ. Ναυτιλίας

Οι εκστρατείες αυτές θα επικεντρώνονται στη λήψη μέτρων πρόληψης με σκοπό την προστασία της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα, καθώς τα κρούσματα πνιγμών τα τελευταία χρόνια καταγράφουν μια αυξητική τάση.
      Pin It

Τις εκστρατείες ενημέρωσης κοινωνικού περιεχομένου, οι οποίες σχεδιάζονται από το υπουργείο Ναυτιλίας για την ερχόμενη θερινή περίοδο, θα στηρίξουν ενεργά τα μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών. Την πρόθεσή τους εξέφρασαν εκπρόσωποι του Συλλόγου την Τετάρτη σε συνάντηση που είχαν με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Οι εκστρατείες αυτές θα επικεντρώνονται στη λήψη μέτρων πρόληψης με σκοπό την προστασία της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα, καθώς τα κρούσματα πνιγμών τα τελευταία χρόνια καταγράφουν μια αυξητική τάση. Μέσα από την ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών -ιδίως των ομάδων υψηλού κινδύνου- για τους κινδύνους που εγκυμονεί το νερό, θα τονίζεται η σημασία της πρόληψης, η οποία σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί σαν προστατευτική ασπίδα από τα ατυχήματα και τους πνιγμούς.

Στον σχεδιασμό των εκστρατειών ενημέρωσης περιλαμβάνονται η δημιουργία οπτικοακουστικού υλικού που θα προβάλλεται στο ευρύ κοινό μέσα από τις τηλεοπτικές συχνότητες, καθώς και η διανομή πληροφοριακού έντυπου σε σχολεία και άλλους δημόσιους χώρους, με τη συμμετοχή γνωστών Ολυμπιονικών.

 

ΧΡ.ΠΑΠ.

 

efsyn.gr

Scroll to top