23/10/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-ΚΑΡΤΕΣ

Ισχύουν μέχρι 31/3/2015 τα «παλιά»

      Pin It

Μέχρι τις 31 Μαρτίου 2015 θα χρησιμοποιούνται τα παλιά εισιτήρια που έχουν αγοράσει κάποιοι επιβάτες των αστικών συγκοινωνιών της πρωτεύουσας πριν από τον περασμένο Αύγουστο. Τα ενιαία εισιτήρια του 1,40 ευρώ θα έχουν διάρκεια 90 λεπτών από την επικύρωσή τους, ενώ του 1,20 ευρώ μόνον 70 λεπτά, όπως και τα καινούργια. Το ίδιο ισχύει για τα μειωμένα (φοιτητικά κ.λπ.) των δύο κατηγοριών. Οι κάτοχοί ετήσιων καρτών πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

 

● Αυτές των 200 ευρώ θα ισχύουν ώς τη λήξη τους, αλλά μόνο για λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ. Εχουν όμως δικαίωμα να τις αναβαθμίσουν, για να ταξιδεύουν με όλα τα μέσα, αλλά πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία έκδοσής τους και να πληρώσουν τη διαφορά.

 

● Αυτές των 450 ευρώ επεκτείνονται και στη διαδρομή ώς το αεροδρόμιο. Επιπλέον, όσες έχουν εκδοθεί από τον Οκτώβριο του 2013 έως και τον Μάρτιο του 2014 θα ισχύσουν για άλλον έναν μήνα μετά την κανονική λήξη τους. Αυτές που εκδόθηκαν από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο του 2014 δικαιούνται παράταση για άλλους δύο μήνες. Και στις δύο περιπτώσεις, οι κάτοχοί τους δεν χρειάζεται να κάνουν κάποια πρόσθετη ενέργεια.

 

● Οσοι έχουν προμηθευτεί ετήσιες κάρτες από την επιχείρηση όπου εργάζονται ή από σωματεία πρέπει να απευθύνονται στον φορέα έκδοσής τους για αναβάθμιση ή ανανέωση.

 

Scroll to top