23/10/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ναρκωτικά ραμμένα σε θέσεις λεωφορείου

Μετέφερε φιλάθλους του Παναθηναϊκού στην Ιταλία.
      Pin It

Μια έκπληξη όχι και τόσο ευχάριστη περίμενε φιλάθλους του Παναθηναϊκού οι οποίοι επέβαιναν σε λεωφορείο για να μεταβούν μέσω Ιταλίας στο Αϊντχόφεν, όταν στο νότιο μέρος του λιμανιού της Πάτρας και λίγο πριν αυτό επιβιβαστεί σε επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο για να περάσει στην Ιταλία, έγινε έλεγχος από λιμενικούς.

 

Αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών εντόπισε σε έξι πλάτες καθισμάτων, πίσω από την πλαστική χειρολαβή, πέντε πλαστικές συσκευασίες οι οποίες περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ινδικής κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 55 γραμμαρίων και 9 δεκάτων, καθώς και ένα σακουλάκι που περιείχε δύο πλαστικές συσκευασίες με άσπρη σκόνη, πιθανόν ναρκωτική ουσία, συνολικού μεικτού βάρους ενός γραμμαρίου και τριών δεκάτων.

 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, συνελήφθη ο 59χρονος οδηγός του λεωφορείου, ενώ κατασχέθηκαν το λεωφορείο, η ποσότητα των ναρκωτικών, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

 

Οσο για τους φιλάθλους, συνέχισαν κανονικά το ταξίδι τους με προορισμό την Ιταλία και από κει στην Ολλανδία, όπου σήμερα παίζει η ομάδα τους.

 

ΧΡ.ΠΑΠ.

 

Scroll to top