xeiropedes-ginaika

23/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Συνελήφθη η Στέλλα Αντωνίου για παραβίαση περιοριστικών όρων

Είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Ενεπλάκη στην υπόθεση λόγω της προσωπικής σχέσης της με τον Κωνσταντίνο Σακκά .
      Pin It

Για παραβίαση περιοριστικών όρων, με τους οποίους έχει αφεθεί ελεύθερη και αφορούν στον τόπο διαμονής της, συνελήφθη σήμερα (Πέμπτη) η 30χρονη Στέλλα Αντωνίου, η οποία είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η 30χρονη συνελήφθη από άντρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στη Δημητσάνα Αρκαδίας, όπου είχε μεταβεί, παραβιάζοντας τον όρο που της έχει επιβληθεί που προέβλεπε να μην απομακρυνθεί από τη δηλωθείσα διεύθυνση κατοικίας, στην Αθήνα.

Η ίδια είχε και πάλι συλληφθεί για παραβίαση όρων διαμονής, στις 15 Ιουλίου του 2014 στη Θεσσαλονίκη. Παράβαση για την οποία είχε οδηγηθεί στο αυτόφωρο, αλλά πήρε αναβολή. Η δίκη ορίστηκε για τις 2/3/2015 και αφέθηκε ελεύθερη.

Υπενθυμίζεται πως η Στέλλα Αντωνίου είχε δραστηριοποιηθεί στον αντιεξουσιαστικό χώρο, αλλά ουδέποτε είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές. Ενεπλάκη στην υπόθεση, λόγω της προσωπικής σχέσης της με τον Κωνσταντίνο Σακκά. Συνελήφθη στα τέλη του 2010, καθώς έναν χρόνο νωρίτερα νοίκιασε ένα διαμέρισμα στην Καλλιθέα, μέσα στο οποίο βρέθηκε μεγάλος αριθμός όπλων. Η 30χρονη, η οποία είχε αρχικά προφυλακιστεί για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, αφέθηκε αργότερα ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

 

Σχετικό θέμα: Ελεύθερη η Στέλλα Αντωνίου

 

efsyn.gr

 

 

Scroll to top