nikos-anastasiadis

23/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Ξανά στο νοσοκομείο ο Ν. Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Κύπρου «είναι καλά στην υγεία του και για καθαρά προληπτικούς λόγους, ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει στο νοσοκομείο», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
      Pin It

 

Λευκωσία-Ανταπόκριση Άκης Φάντης

 

Σε αποψινή γραπτή δήλωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέρει ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης εισήχθη σήμερα αργά το απόγευμα σε ειδικό ωτορινολαρυγγολογικό νοσοκομείο των  Βρυξελλών, όπου του χορηγήθηκε εξειδικευμένη αγωγή».

Όπως αναφέρεται στη δήλωση, ο κ. Αναστασιάδης «είναι καλά στην υγεία του και για καθαρά προληπτικούς λόγους, ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει απόψε στο νοσοκομείο».

Υπενθυμίζεται πως ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας εισήχθη το πρωί της Πέμπτης σε νοσοκομείο των Βρυξελλών, καθώς βρισκόταν στην πρωτεύουσα του Βελγίου για τις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο κ. Αναστασιάδης εισήχθη ύστερα από παρατεταμένη ρινορραγία, όπου διαπιστώθηκε ότι το περιστατικό οφείλεται σε υψηλή υπέρταση. Του παραχωρήθηκε η δέουσα αγωγή και λόγω του ρινορραγικού περιστατικού και της ανάγκης αποφυγής επανάληψης του φαινομένου, του συνεστήθη όπως παραμείνει κλινήρης για τις επόμενες 48 ώρες. Λίγο αργότερα, ο Νίκος Χριστοδουλίδης, ενημέρωσε μέσω του twitter πως «ο Πρόεδρος είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται στο ξενοδοχείο».

Σημειώνεται πως ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς θα εκπροσωπήσει τον Νίκο Αναστασιάδη τόσο στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου όσο και στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

 

Σχετικά θέματα:

 

efsyn.gr

Scroll to top