vroxi-kairos-dromos

24/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Βελτίωση του καιρού από το Σάββατο

Εξασθένηση των έντονων καιρικών φαινομένων αλλά και πτώση της θερμοκρασίας προβλέπει από το βράδυ του Σαββάτου η Μετεωρολογική Υπηρεσία.
      Pin It

Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ του Σαββάτου, με βαθμιαία εξασθένηση των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν τις βόρειες και ανατολικές περιοχές της χώρας.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει παράλληλα, αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Αναλυτικότερα, οι βροχές, οι τοπικά ισχυρές καταιγίδες και οι θυελλώδεις άνεμοι αναμένεται να συνεχιστούν το βράδυ της Παρασκευής, με χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, ενώ ύφεση των φαινομένων προβλέπεται στη δυτική Ελλάδα.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές, με εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ και ανέμους από νότιες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα ασθενήσουν.

Το Σάββατο οι βροχές και οι καταιγίδες θα είναι τοπικά ισχυρές στις βόρειες και ανατολικές περιοχές της χώρας, ενώ χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά. Σταδιακή εξασθένηση των καιρικών φαινόμενων αναμένεται από το βράδυ του Σαββάτου, αλλά με σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

 

efsyn.gr

Scroll to top