mavris

25/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος της Public Issue για την έρευνα στην «Εφ.Συν.»

Εκτιμώντας ότι η διαφορά μεταξύ Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι εύκολο να ανατραπεί, ο Γιάννης Μαυρής υποστηρίζει ότι «υπάρχει σαφέστατη μεταστροφή της κοινής γνώμης».
      Pin It

Για την εκτίμηση εκλογικής επιρροής Οκτωβρίου που δημοσιεύει σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών – Σαββατοκύριακο» μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Κουκλουμπέρη ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Public Issue.

Ο Γιάννης Μαυρής τονίζει ότι, παρά τη ρευστή πολιτική συγκυρία, η διαφορά μεταξύ Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ και η κατάταξη των κομμάτων, όπως αποτυπώνεται σήμερα, «δεν είναι εύκολο να ανατραπεί», καθώς σύμφωνα με την ανάλυσή του «υπάρχει σαφέστατη μεταστροφή της κοινής γνώμης».

Παράλληλα, εκτιμά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά στην αυτοδυναμία, ενώ για την κυβέρνηση επισήμανε πως «με τον φόβο και τον κίνδυνο προσπαθεί να συγκρατήσει τη λαϊκή δυσαρέσκεια, όμως η κινδυνολογία δεν βρίσκει απήχηση όπως συνέβη το 2012».

Για τα υπόλοιπα κόμματα και τη σύνθεση της επόμενης Βουλής, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Public Issue υποστήριξε ότι θα παραμείνει επτακομματική, με τη διαφορά ότι θα εισέλθει το Ποτάμι και θα μείνει εκτός η ΔΗΜΑΡ. Όσον αφορά τη Χρυσή Αυγή, σημείωσε ότι συμπιέζεται περαιτέρω και τέλος για τους ΑΝ.ΕΛΛ., παρά την κρίση που υφίστανται, υπογράμμισε ότι «έχουν ανθεκτικότητα».

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Μαυρή στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη:

 

Σχετικό θέμα: Παγιώνεται το μεγάλο προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ

 

efsyn.gr

Scroll to top