26/10/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Αστυνομικός, ύποπτος για άγρια δολοφονία

      Pin It

Αγρια δολοφονία προχθές το βράδυ στην Καλλίπολη του Πειραιά, με θύμα 30χρονο ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ συγκλονίζει από χθες την κοινή γνώμη, καθώς ως ύποπτος εξετάζεται αστυφύλακας που ήταν σε αργία λόγω εκβίασης Πακιστανού. Η αποκάλυψη της δολοφονίας έγινε στις 9.30 το βράδυ της Πέμπτης, όταν το πτώμα του 30χρονου άνδρα βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμά του στην οδό Σκλαβούνου 20 μέσα σε μια λίμνη αίματος, καθώς έφερε στην πλάτη πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

 

Το αναστατωμένο διαμέρισμα οδήγησε αρχικά τους αξιωματικούς του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας, που ανέλαβαν τη διαλεύκανση της υπόθεσης, στην εκδοχή της ληστείας μετά φόνου, καθώς το άτυχο θύμα έχει το πρακτορείο του σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου και έπαιρνε τις εισπράξεις σπίτι του.

 

Το γεγονός όμως ότι το διαμέρισμα δεν βρέθηκε παραβιασμένο, έστρεψε τις έρευνες στο οικείο περιβάλλον του. Ετσι, αρχικά εντοπίστηκε σε θάμνο 50 μέτρα από την πολυκατοικία το μαχαίρι του εγκλήματος και από εκεί οι αξιωματικοί οδηγήθηκαν στην προσαγωγή ενός 27χρονου αστυνομικού που είναι ξάδελφός του και είχε με τον 30χρονο προσωπικές και οικονομικές διαφορές. Ο 27χρονος στις 15 Φεβρουαρίου του 2013 είχε συλληφθεί μετά την παραλαβή από 31χρονο Πακιστανό 200 ευρώ, προκειμένου να μη βεβαιώσει υγειονομικές παραβάσεις στο κατάστημά του.

 

Μ.Ι.Τ.

 

Scroll to top