ronaldo-james

25/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

SPORT

Η Ρεάλ «καθάρισε» το clasico

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι η «βασίλισσα» κέρδισε τις εντυπώσεις και τους τρεις βαθμούς, αποδεικνύοντας ότι και στο φετινό πρωτάθλημα έχει τον πρώτο λόγο.
      Pin It

Την πρώτη της ήττα στην Primera Division γνώρισε η Μπαρτσελόνα καθώς, αν και προηγήθηκε με γκολ του Νεϊμάρ μόλις στο 4ο λεπτό, γνώρισε την ήττα με 3-1 από την «αιώνια αντίπαλό της» Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», που την πλησίασε σε απόσταση αναπνοής στη βαθμολογία (διαφορά ενός βαθμού).

 

ronaldo

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει το 16ο γκολ στις πρώτες 9 αγωνιστικές του ισπανικού πρωταθλήματος…

 

Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Κριστιάνο Ρονάλντο (34′, πέναλτι), Πέπε (50′) και Καρίμ Μπενζεμά (61′).

 

neymar-mesi

Δεν κράτησαν πολύ οι πανηγυρισμοί Μέσι-Νεϊμάρ για το γκολ του δεύτερου.

Η Μπαρτσελόνα είχε τη μερίδα του λέοντος στην κατοχή της μπάλας (58% έναντι 42%), όμως η Ρεάλ δεν της επέτρεψε  να κυριαρχήσει ουσιαστικά στο γήπεδο, έχοντας περισσότερες τελικές προσπάθειες (18 έναντι 15) και προσπάθειες στο στόχο (6 έναντι 5).

 

kasigias

Εύκολη νύχτα για τον Κασίγιας, η εστία του οποίου απειλήθηκε ελάχιστα.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Χάμες Ροδρίγκες, Κρόος, Μόντριτς (87′ Μόντιτς), Ισκο, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (86′ Κεντίρα)

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Μπράβο, Ντάνι Αλβες, Πικέ, Μασκεράνο, Ματιέ, Μπουσκέτς, Τσάβι (60′ Ράκιτιτς), Ινιέστα (72′ Σέρζι Ρομπέρτο), Νεϊμάρ, Μέσι, Λουίς Σουάρες (68′ Πέδρο).

 

efsyn.gr

Scroll to top