bakatselos

26/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυση κατά του Αλ. Μπακατσέλου από την Επιθεώρηση Εργασίας

Στη Δικαιοσύνη για την επιβολή ποινικών κυρώσεων εναντίον του επικεφαλής του «Αγγελιοφόρου», θα προσφύγει το Τμήμα Κοινωνικής Επιθεώρησης Δυτικού Τομέα Θεσσαλονίκης, αφού ο επιχειρηματίας δεν έχει καταβάλει ακόμη τις δεδουλευμένες αποδοχές τριών μηνών σχεδόν στο σύνολο του προσωπικού που απασχολεί.
      Pin It

Μήνυση κατά του επικεφαλής του «Αγγελιοφόρου»,  Αλέξανδρου Μπακατσέλου, θα καταθέσει εντός των ημερών η Επιθεώρηση Εργασία για τους 125 απλήρωτους εργαζόμενους του εκδοτικού συγκροτήματος της Βόρειας Ελλάδας.

Το Τμήμα Κοινωνικής Επιθεώρησης Δυτικού Τομέα Θεσσαλονίκης αποφάσισε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την επιβολή ποινικών κυρώσεων κατά του κ. Μπακατσέλου, καθώς διαπίστωσε ότι αυτός δεν προτίθεται να καταβάλει τις συσσωρευμένες οφειλές του προς τους εργαζομένους, οι οποίες πλέον αντιστοιχούν σε μισθούς τριών μηνών, δηλαδή του Ιουλίου, του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου 2014.

Σε βάρος του επιχειρηματία έχουν προσφύγει από κοινού η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ), η Ένωση Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλονίκης (ΕΠΗΕΘ) και η Ένωση Τεχνικών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου Θεσσαλονίκης (ΕΤΗΠΤ-Θ).

 

Περισσότερα ΕΔΩ.

 

efsyn.gr

 

 

Scroll to top