rena-dourou

27/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δούρου: «Δεν δεσμεύτηκα για τίποτα και σε κανέναν»

Χαρακτηρίζοντας κατασκευασμένο το πρωτοσέλιδο του «Πρώτου Θέματος» με τίτλο «Καθάρισε τις καθαρίστριες και βάζει ιδιώτες», η περιφερειάρχης Αττικής ξεκαθαρίζει ότι το να προσλάβει στην Περιφέρεια τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών θα ευτέλιζε τον αγώνα τους.
      Pin It

Η Ρένα Δούρου χαρακτήρισε (ΑΝΤ1) το δημοσίευμα ως προσωπική επίθεση σε βάρος της, επισημαίνοντας το γεγονός ότι συνέπεσε με τις καταστροφικές πλημμύρες στην Αττική.

«Τι μου ζητάνε να κάνω προσλήψεις; Να προσλάβω στην περιφέρεια τις καθαρίστριες; Αυτό θα ευτέλιζε τον αγώνα τους, τον οποίο εξακολουθώ να στηρίζω ολόψυχα και ζητώ τη δικαίωσή τους… Εγώ δεν δεσμεύτηκα προεκλογικά ότι θα proto-thema-douroyκάνω προσλήψεις. Δεν περιμένω καλύτερη αντιμετώπιση από ανθρώπους που έχουν κάνει σημαία την παραπληροφόρηση», είπε χαρακτηριστικά η περιφερειάρχης.

Η ίδια πρόσθεσε: «Θα ήταν λαϊκισμός και υιοθέτηση πελατειακής λογικής να τις προσλάβουμε στην Περιφέρεια Αττικής. Ρωτήστε, όμως, και τις ίδιες και θα σας πουν ότι διεκδικούν την επαναπρόσληψή τους στις θέσεις από τις οποίες απολύθηκαν παράνομα».

«Δεν υπήρχε προεκλογικά ή μετεκλογικά καμία δέσμευση για προσλήψεις γενικά στην Περιφέρεια ή για προσλήψεις των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών ειδικά. Κι αυτό γιατί η δική μας πολιτική βρίσκεται στον αντίποδα μίας πελατειακής αντίληψης», κατέληξε η κ. Δούρου.

 

efsyn.gr

Scroll to top