papoulias

27/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Στη Θεσσαλονίκη για το «ΟΧΙ» ο Κ. Παπούλιας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο του Γ΄Σώματος Στρατού και θα παρακολουθήσει την παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων.
      Pin It

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Αύριο, στις 10.30 το πρωί, θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο του Γ΄Σώματος Στρατού και στις 11 θα παρακολουθήσει την παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών (πεζοπόρων και μηχανοκίνητων) τμημάτων, η οποία θα γίνει ενώπιον του και ενώπιον του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, στην παραλιακή λεωφόρο Μακεδονίας.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Ορφανός, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης. Με τον κ. Παπούλια συνταξίδεψαν ο κ. Αβραμόπουλος και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Ιωάννης Τραγάκης.

Συνοδευόμενος από τον κ. Ορφανό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έφτασε στις 6:45 μ.μ στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. Εκεί σε μια σεμνή τελετή απένειμε τον Χρυσό Σταυρό του Τάγματος Τιμής στον διευθυντή του Ιδρύματος Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα Βασίλειο Νικόλτσιο και στην Αθηνά Ντιναλέξη, μια 94χρονη Ηπειρώτισσα, η οποία σε ηλικία 20 χρονών είχε πάρει μέρος ως εθελόντρια στο Αλβανικό Μέτωπο.

 

efsyn.gr

Scroll to top