parelasi

28/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ

Η μεγελοιώδης παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

«ΚΑΙ ΝΑ, κυρίες και κύριοι, η μεγαλειώδης παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2014 ξεκινάει. Προηγούνται τα εξαθλιωμένα τμήματα του λαού από τα μνημόνια, που αποθεώνονται από τους επισήμους, γιατί θεατές δεν υπάρχουν επειδή τα τελευταία χρόνια η παρέλαση γίνεται πριβέ.
      Pin It

Του Λάκη Μπέλλου

 

louketoΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ τα εξαθλιωμένα τμήματα. Εβαλαν πλάτη στην κυβέρνηση, που το μόνο που δεν τους ζήτησε είναι να στήσουν κώλο. Τι να θυμηθούμε, κυρίες και κυρίες; Χαράτσι, ΕΝΦΙΑ, τα ξέρετε. Και μόνον η αναφορά τους κάνει τα δάκρυά μας να τρέχουν πιο καυτά.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ σε άψογους σχηματισμούς οι αναφερόμενοι στη λίστα Λαγκάρντ και βέβαια όλοι καταχειροκροτούνται γιατί είναι συγγενείς των επισήμων. «Θάρσειν δη Ελβετία εξαγωγείν, όταν η κατάστασις εις Ελλάδαν στριμόκωλος εστί», όπως έγραψε ο Παπαρρηγόπουλος στα απομνημονεύματά του.

louketoΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ οι ανάπηροι του πολέμου Γιακουμάτου κατά των τιμών. Στην πραγματικότητα δεν είναι ανάπηροι, αλλά σέρνουν τα πόδια τους από την πείνα και βέβαια καταχειροκροτούνται κι αυτοί.

ΑΡΧΙΖΕΙ η παρέλαση των μηχανοκίνητων τμημάτων. Να τα βουλευτικά τανκς που είχαν δοθεί στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, πλην του χρυσαύγουλου βουλευτή που είχε Μερτσέντες και έκαιγε πολύ. Περιττό να σας πω ότι κλαίμε όλοι.

louketoΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ τα σύμβολα του ελληνικού έθνους σήμερα. Τα γερμένα υποβρύχια. Είναι καταπληκτικό, κυρίες και κύριοι. Σε κάθε Ελληνα αντιστοιχούν δυόμισι υποβρύχια. Και αυτά θα μας σώσουν αυτή τη στιγμή από τα τουρκικά «Barbaros» οπότε θα έπρεπε να είχαμε αγοράσει διπλά υποβρύχια για να αντιμετωπίσουμε την τουρκοπετρελαιοεπιβουλή.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ τα ελικόπτερα του Εθνους. Δεν έγραψαν αλλά θα γράψουν Ιστορία, μόλις θα αναχωρούν συντομότατα από διάφορες ταράτσες κυβερνητικών κτιρίων. Συγκίνηση, αλλά πιο πολύ από τους επισήμους στην εξέδρα.

louketoΚΑΙ ΝΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ σχίζουν τον αέρα τα πρωθυπουργικά αεροσκάφη. Αντώνιος Σαμαράς – Ευάγγελος Βενιζέλος κάνουν διάφορους ελιγμούς για να ξεφύγουν από την τρόικα, που τους παίρνει όμως στο κυνήγι.

ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ η μεγαλειώδης παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2014. Για πρώτη χρονιά δεν είδαμε τους περήφανους συνταξιούχους, δεν υπάρχουν πουθενά, και αυτό το κενό παρέλασης καταχειροκροτούν οι Ράιχενμπαχ και Φούχτελ, τους οποίους συγχαίρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πέφτει από τη συγκίνηση κάτω και έρχονται 180 ασθενοφόρα ταυτόχρονα να τον συναρμολογήσουν. ΙΚΕΑ.

louketoΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, η μεγαλειώδης παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2014 έλαβε τέλος. Και του χρόνου».

 

Scroll to top