katharistries

28/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Καθαρίστριες: «Δεν ζητήσαμε ποτέ από τη Ρ. Δούρου να μας προσλάβει»

Οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών υπογραμμίζουν πως η περιφερειάρχης Αττικής δεν υποσχέθηκε ποτέ ότι θα τις προσλάβει και συμπληρώνουν, αναφερόμενες στην κυβέρνηση, πως «χούντα είναι και θα περάσει» .
      Pin It

Τη δική τους «απάντηση» στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, περί πρόσληψής τους από την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, δίνουν οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.

«Δεν ζητήσαμε ποτέ από τη Ρένα Δούρου να μας προσλάβει. Δεν μας υποσχέθηκε ποτέ η Ρένα Δούρου ότι θα μας προσλάβει», αναφέρουν στο λογαριασμό τους, σε κοινωνικό δίκτυο (facebook) οι καθαρίστριες και συμπληρώνουν:

«Αγωνιζόμαστε η κυβέρνηση να υλοποιήσει τη δικαστική απόφαση. Να ισχύσει ο νόμος. Κατά τα λοιπά, χούντα είναι και θα περάσει με τους αγώνες μας».

Υπενθυμίζεται πως το ζήτημα είχε ξεκινήσει από την εφημερίδα «Πρώτο θέμα», η οποία αναφερόταν στην περιφερειάρχη και είχε ως τίτλο: «Καθάρισε τις καθαρίστριες και βάζει ιδιώτες».

Στη συνέχεια, η κ. Δούρου χαρακτήρισε το δημοσίευμα ως προσωπική επίθεση σε βάρος της, επισημαίνοντας το γεγονός ότι συνέπεσε με τις καταστροφικές πλημμύρες στην Αττική.

«Τι μου ζητάνε να κάνω προσλήψεις; Να προσλάβω στην περιφέρεια τις καθαρίστριες; Αυτό θα ευτέλιζε τον αγώνα τους, τον οποίο εξακολουθώ να στηρίζω ολόψυχα και ζητώ τη δικαίωσή τους… Εγώ δεν δεσμεύτηκα προεκλογικά ότι θα κάνω προσλήψεις. Δεν περιμένω καλύτερη αντιμετώπιση από ανθρώπους που έχουν κάνει σημαία την παραπληροφόρηση», είπε χαρακτηριστικά η περιφερειάρχης και συμπλήρωσε: «Θα ήταν λαϊκισμός και υιοθέτηση πελατειακής λογικής να τις προσλάβουμε στην Περιφέρεια Αττικής. Ρωτήστε, όμως, και τις ίδιες και θα σας πουν ότι διεκδικούν την επαναπρόσληψή τους στις θέσεις από τις οποίες απολύθηκαν παράνομα».

 

Σχετικό θέμα: 

Δούρου: «Δεν δεσμεύτηκα για τίποτα και σε κανέναν»

 

efsyn.gr

Scroll to top