ΑΠΕ-ΜΠΕ

28/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Το ΠΑΣΟΚ πάει Αθηναΐδα για τη… Δημοκρατική Παράταξη

Η ολομέλεια της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής θα συνεδριάσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν την πορεία προς το Συνέδριο της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης.
      Pin It

Συνεδριάζει το Σάββατο και την Κυριακή (1-2/11/2014) η ολομέλεια της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής για το Συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης, όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ. Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 11 το πρωί, στην «Αθηναΐδα» (Βοτανικός), με ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Θα ακολουθήσουν, σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι παρουσιάσεις των εισηγήσεων των υπευθύνων των ομάδων εργασίας της Γραμματείας της ΕΟΕΣ (Πρόγραμμα, Οργανωτικό, Μαζικά Κινήματα), με αντικείμενο τη λειτουργία των ομάδων και τις άμεσες πρωτοβουλίες τους.

Στη συνεδρίαση θα συζητηθούν και όλα τα ζητήματα που αφορούν την πορεία προς το Συνέδριο της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης.

Την ίδια ώρα, η Χαριλάου Τρικούπη έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των μελών της ΕΟΕΣ, που προέρχονται από τις κινήσεις που μετέχουν στην πρωτοβουλία και στήριξαν το ψηφοδέλτιο της Ελιάς στις ευρωεκλογές.

Να σημειωθεί ότι στην ΕΟΕΣ θα μετέχουν και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που καλύπτουν με θεσμικό τρόπο όλο το φάσμα της λειτουργίας του και συγκεκριμένα:

  • Τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής
  • Οι βουλευτές και ευρωβουλευτές
  • Οι γραμματείς των Τομέων Πολιτικής και Δράσης
  • Πρώην βουλευτές και προβεβλημένα στελέχη
  • Στελέχη από την Αυτοδιοίκηση και τα Μαζικά Κινήματα
  • Στελέχη από την οργανωτική δομή του Κινήματος
  • Οι γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών

 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα ονόματα.

 

«Προχωρούμε προς το Συνέδριο της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης. Υλοποιούμε τις αποφάσεις που έχουμε πάρει και επιχειρούμε να εκφράσουμε την ενότητα και την συμπαράταξη κινήσεων και πολιτών που αισθάνονται ότι ανήκουν στον πολιτικό χώρο της Κεντροαριστεράς και της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας», επισημαίνεται σε εγκύκλιο για τη δημιουργία των Οργανωτικών Επιτροπών και τη δημιουργία κλιμακίων, με στόχο «να δημιουργηθεί ένα ευρύτερο 'μέτωπο' ανθρώπων που θα συμβάλλουν στην επιτυχία του εγχειρήματος και στην συμπαράταξη και κινητοποίηση όλων των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς».

 

efsyn.gr

Scroll to top