samaras-gkekas

30/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

SPORT

Με Γκέκα, χωρίς Σαμαρά η Εθνική

Ο ομοσπονδιακός προπονητής ανακοίνωσε την προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τα παιχνίδια με τα Νησιά Φερόε και τη Σερβία.
      Pin It

Δύο… εκπλήξεις επιφύλασσε η προεπιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού Κλαούντιο Ρανιέρι για τους παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού.

Στη λίστα βρίσκεται το όνομα του Φάνη Γκέκα, που εξαργυρώνει τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στην Τουρκία, ενώ απουσιάζει αυτό του Γιώργου Σαμαρά.

Παράλληλα, ένα πρόσωπο που είχε μείνει εκτός εθνικής λόγω τραυματισμών το τελευταίο διάστημα, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Σας ενημερώνουμε ότι δεκαεπτά ποδοσφαιριστές, που ανήκουν σε συλλόγους του εξωτερικού, συμπεριέλαβε ο κ. Ρανιέρι στην προεπιλογή για τους αγώνες της Εθνικής με τα Νησιά Φερόε (προκριματικά EURO 2016, 14/11/2014) και την Σερβία (φιλικό, 18/11/2014).

Πρόκειται για τους Ορέστη Καρνέζη, Στέφανο Καπίνο, Βασίλη Τοροσίδη, Κώστα Μανωλά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Βαγγέλη Μόρα, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Χοσέ Χολέμπας, Νίκο Καράμπελα, Κώστα Σταφυλλίδη, Χάρη Μαυρία, Ανδρέα Σάμαρη, Παναγιώτη Κονέ, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Παναγιώτη Ταχτσίδη, Φάνη Γκέκα».

 

efsyn.gr

Scroll to top