Moralis-Emporikos-Sillogos-Peiraia

30/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Συνάντηση δημάρχου Πειραιά με τον Εμπορικό Σύλλογο

Στο επίκεντρο τα θέματα που αφορούν την Πόλη. «Με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία», είπε ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης.
      Pin It

Για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου, τη δυνατότητα διάνοιξης της οδού Σωτήρος, τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές 14 και 21 Δεκεμβρίου, τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, τον εορταστικό στολισμό της πόλης και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος συζήτησαν σε συνάντηση που είχαν την Πέμπτη ο πρόεδρος Νίκος Μανεσιώτης και με μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά με το δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δικτύων Αλέξανδρος Αργουδέλης και ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Βασίλης Ταταρόπουλος.

Σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση ο Γιάννης Μώραλης τόνισε: «Με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία. Στόχος της δημοτικής Αρχής είναι να υπάρχει αγαστή συνεργασία με τον εμπορικό κόσμο του Πειραιά. Μας ενδιαφέρει να ακούμε τις προτάσεις των φορέων της πόλης, προκειμένου να προχωρούμε σε ενέργειες προς όφελος του Πειραιά και των Πειραιωτών».

 

ΧΡ.ΠΑΠ.

 

efsyn.gr

Scroll to top