ipourgeionautilias

30/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

«Διοικητικό κενό στο υπουργείο Ναυτιλίας»

Οι πολιτικοί υπάλληλοι του ΥΝΑ καλούν τον υπουργό Ναυτιλίας και τους γενικούς γραμματείς να «πάψουν να παραβιάζουν τις νόμιμες διατάξεις και τη διοικητική δεοντολογία και να προχωρήσουν στις προβλεπόμενες διαδικασίες για την εφαρμογή του Οργανισμού».
      Pin It

Στο υπουργείο Ναυτιλίας υπάρχει διοικητικό κενό, με αποτέλεσμα αυτό να μην λειτουργεί, μετά την εφαρμογή του νέου Οργανισμού (ΠΔ 103/14) από την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου.

Αυτό υποστηρίζουν οι πολιτικοί υπάλληλοι του ΥΝΑ, οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι (ΠΣΥΥΕΝ) των οποίων με ανακοίνωσή τους καλούν τον υπουργό Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τους γενικούς γραμματείς να «πάψουν να παραβιάζουν τις νόμιμες διατάξεις και τη διοικητική δεοντολογία και να προχωρήσουν στις προβλεπόμενες διαδικασίες για την εφαρμογή του Οργανισμού».

Αναφέρουν ότι υπάρχει παντελής έλλειψη προγραμματισμού και ετοιμότητας για τις απαιτούμενες τοποθετήσεις προσωπικού και λειτουργίας των υπηρεσιών και μέχρι σήμερα οι σχετικές αποφάσεις τοποθέτησης προϊσταμένων, παράνομα και καταχρηστικά δεν έχουν δημοσιευτεί και οι όποιες ενέργειες γίνονται, ακόμα και το ημερήσιο παρουσιολόγιο, είναι παράνομο.

 

Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση της ΠΣΥΥΕΝ.

 

ΧΡ.ΠΑΠ.

 

efsyn.gr

Scroll to top