Pin It

Πολιτικούς «πόντους», στρέφοντας τα άσφαιρα πυρά του κατά της περιφερειάρχη Αττικής, Ρ. Δούρου, επιχείρησε να κερδίσει ο υπουργός Εσωτερικών, Αργ. Ντινόπουλος. Ενδεχομένως, έχοντας στον νου του τα σενάρια ενός επικείμενου ανασχηματισμού, που τον άφηνε εκτός κυβερνητικού σχήματος, με αφορμή την αντικατάσταση του Δ. Αβραμόπουλου στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

 

Αφορμή της χθεσινής αντιπαράθεσης των δύο πλευρών η προχθεσινή ανακοίνωση της περιφερειάρχη. Απέναντι στο «καταθέτουμε αίτημα για άμεσες προσλήψεις τακτικού προσωπικού στην Περιφέρεια», ο υπουργός ουσιαστικά απάντησε «δεν είχατε καταθέσει»!

 

Ο κ. Ντινόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση κατηγορώντας την περιφερειακή αρχή ότι διαπίστωσε όψιμα τις «πιεστικές ανάγκες πρόσληψης προσωπικού καθαριότητας», φράση που την έθεσε ο ίδιος εντός εισαγωγικών. Σε non paper η Περιφέρεια κάλεσε τον υπουργό να αποσαφηνίσει τη στάση του σχετικά με το ζήτημα των προσλήψεων σε μια σειρά από τομείς, «ειδάλλως είναι φανερό ότι τα λασπολογήματα συνιστούν την κυβερνητική γραμμή/πολιτική». Δεύτερη ανακοίνωση Ντινόπουλου έκανε λόγο για «non αίτημα», απαντώντας στο non paper. «Ας απαντήσει επιτέλους. Συμφωνεί για νέες προσλήψεις στην Περιφέρεια; Ας δώσει σαφή απάντηση και ας αφήσει στην μπάντα τους δημαγωγικούς ακροβατισμούς», κατέληξε επόμενο non paper της Περιφέρειας.

 

Απάντηση δεν δόθηκε…

 

Στ.Ζ.

 

Scroll to top