tsiprasstournaras

31/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ

Τζόκερ: Ο Στουρνάρας υπ. Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ !

Η επίσημη ανακοίνωση είναι ότι Τσίπρας και λοιπή κουστωδία ενημερώθηκαν για τα στρες τεστ των τραπεζών. Η αλήθεια είναι ότι έγινε στρες τεστ του Στουρνάρα από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση που είπαμε του Στούρνου. .
      Pin It

louketoΣυνάντηση των ορκισμένων εχθρών Αλέξη Τσίπρα και Γιάννη Στουρνάρα. Γιατί σας προκάλεσαν εντύπωση τα γέλια, τα γελάκια και τα χαχανητά μεταξύ τους. Γκούτσου γκούτσου!

Το τζόκερ δεν το έπιασαν. Γιατί πάμε αισίως για το 14ο την Κυριακή. Αν πέσει στο υπ. Οικονομικών θα είναι στημένο. 

louketoΟ Στουρνάρας κερδίζει άλλο τζόκερ. Θα είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ. Αφού βέβαια ο Αλέξης πρώτα τιμήσει την υπόσχεσή του, ότι θα διώξει τον Στουρνάρα από τη διοίκηση της Τραπέζης της Ελλάδος.

Η χαρά του παρόντος Λαφαζάνη ασυγκράτητη. Ο μόνος που ξαφνιάστηκε από τη συνάντηση αυτή είναι ο Πάπας. 

louketoΗ επίσημη ανακοίνωση είναι ότι Τσίπρας και λοιπή κουστωδία ενημερώθηκαν για τα στρες τεστ των τραπεζών. Η αλήθεια είναι ότι έγινε στρες τεστ του Στουρνάρα από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση που είπαμε του Στούρνου.

Από τα ξημερώματα ουρές στις τράπεζες για τις συντάξεις και τον ΕΝΦΙΑ και στα πρακτορεία ΟΠΑΠ για το 14ο συνεχές τζόκερ που δίνει κοντά 15 εκατ. ευρώ. Μερικές φορές οι ουρές συναντιόνταν και υπήρξαν μπερδέματα.  

 

Διαβάστε το ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ στην «Εφημερίδα των Συντακτών» που κυκλοφορεί σήμερα Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014. 

 

efsyn.gr

Scroll to top