ert

31/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

MEDIA

Συλλαλητήριο στην ΕΡΤ, ένα χρόνο μετά το μαύρο

Η ΠΟΕΣΥ καλεί όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο της ενημέρωσης να δώσουν το παρών στο πανεργατικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο Ραδιομέγαρο στις 7 Νοεμβρίου.
      Pin It

Πανεργατικό συλλαλητήριο στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή διοργανώνει στις 7 Νοεμβρίου (6 μ.μ.) η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών, για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το «μαύρο» στις οθόνες της δημόσιας τηλεόρασης.

Η ΠΟΕΣΥ καλεί όλους τους εργαζόμενους της Ενημέρωσης (δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικούς υπαλλήλους), τους δημοκράτες και τους αλληλέγγυους πολίτες, που καταδίκασαν από την πρώτη στιγμή το «μαύρο» στην ΕΡΤ που επέβαλε η συγκυβέρνηση στις 11 Ιουνίου 2013 να σταθούν στο πλευρό των αγωνιζόμενων εργαζόμενων, στηρίζοντας τον αγώνα τους για αντικειμενική και ελεύθερη Ενημέρωση, με το ertopen, την ΕΤ3 και τους περιφερειακούς σταθμούς, σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

«Είναι αγώνας για τη δημοκρατία και την ελευθεροτυπία. Αγώνας για την επιβίωση και την αξιοπρέπειά μας» καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ.

 
efsyn.gr

Scroll to top