papoulias

31/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προεδρικές επαφές με Σαμαρά και Τσίπρα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα υποδεχτεί το μεσημέρι της Δευτέρας τόσο τον πρωθυπουργό όσο και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Προεδρικό Μέγαρο. Εθνικά θέματα, πολιτικές εξελίξεις και οικονομία τα θέματα που θα συζητηθούν .
      Pin It

Με τον πρωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά θα συναντηθεί το μεσημέρι (13.00) της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει στο Προεδρικό Μέγαρο τον Κάρολο Παπούλια για τα εθνικά θέματα. Επίσης, συζήτηση αναμένεται να γίνει και για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

Και ο Αλέξης Τσίπρας στο Προεδρικό Μέγαρο

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, κατόπιν αιτήματός του που έγινε δεκτό από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα έχει συνάντηση λίγη ώρα αργότερα (στις 14.45) στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Κάρολο Παπούλια.

Οι δύο άνδρες θα συζητήσουν όλα τα θέματα που αφορούν τις εγχώριες πολιτικές εξελίξεις αλλά και θέματα οικονομίας. Παράλληλα, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να θέσει μια σειρά από θέματα που αφορούν τις κυβερνητικές επιλογές, αναδεικνύοντας τη διαφορετική στόχευση του κόμματός του.

 

 

efsyn.gr  

Scroll to top