tsipras-papoulias

01/11/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Πρώτα Τσίπρα και μετά Σαμαρά βλέπει ο Παπούλιας

Η συνάντηση του Κάρολου Παπούλια με τον Αλέξη Τσίπρα θα προηγηθεί αυτής που θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον Αντώνη Σαμαρά. Στο επίκεντρο η κυβερνητική πολιτική, οι επαφές με την τρόικα, αλλά και τα εθνικά θέματα. Το απόγευμα η ορκωμοσία των νέων υπουργών.
      Pin It

Σε… θρίλερ εξελίχθηκε η σειρά των συναντήσεων που πρόκειται να έχει τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

Αρχικά είχε ανακοινωθεί πως ο κ. Παπούλιας θα δεχθεί τον κ. Σαμαρά στις 13:00 και τον κ. Τσίπρα στις 14:45. Ωστόσο, αργά το βράδυ της Παρασκευής, έγινε γνωστό πως η συνάντηση του Κάρολου Παπούλια με τον Αλέξη Τσίπρα θα προηγηθεί αυτής που θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι κύριοι Παπούλιας και Τσίπρας θα συζητήσουν όλα τα θέματα που αφορούν τις εγχώριες πολιτικές εξελίξεις αλλά και θέματα οικονομίας. Παράλληλα, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να θέσει μια σειρά από θέματα που αφορούν τις κυβερνητικές επιλογές, αναδεικνύοντας τη διαφορετική στόχευση του κόμματός του.

Εξάλλου, στη συνάντηση Παπούλια – Σαμαρά, η οποία θα γίνει μετά την ορκωμοσία των νέων υπουργών Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια και Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα που είναι προγραμματισμένη για τις 5:30 το απόγευμα, ο πρωθυπουργός να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα εθνικά θέματα, ενώ αναμένεται να γίνει και συζήτηση για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

 

efsyn.gr

 

Scroll to top