Pin It

Παραιτήθηκε το Σάββατο για δεύτερη φορά μέσα στη φετινή σεζόν ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος από τον πάγκο του Πανιώνιου. Αιτία, η ήττα από την Κέρκυρα με 2-1 εκτός έδρας.

 

Μόνο που είχαμε επανάληψη του ίδιου σκηνικού. Εκεί που την πρώτη φορά ήταν οι οπαδοί που τον παρακάλεσαν να μείνει στην ομάδα, τώρα είχαμε τους παίκτες να τον πιέζουν να μείνει.

 

Ο «Ελέ» ανακοίνωσε την παραίτησή του αμέσως μετά τη λήξη του ματς με τους «Φαίακες» λέγοντας ότι: «Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι ενδεδειγμένη η αλλαγή προπονητή στην ομάδα». Και συμπλήρωσε «Είμαι πολύ χαρούμενος που η πρώτη μου προσπάθεια ως προπονητή έγινε στον Πανιώνιο».

 

Ο 36χρονος παλιός τερματοφύλακας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει διοίκηση και φιλάθλους αναφέροντας ότι «θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν αυτό το διάστημα, την διοίκηση και τους φιλάθλους και ειδικά τα παιδιά στο πέταλο που δεν έπαψαν να μου δείχνουν την αγάπη τους και τη συμπαράστασή τους».

 

Ο αρχηγός του Πανιώνιου, Φανούρης Γουνδουλάκης, μετά το τέλος του αγώνα είπε ότι δεν γνωρίζει τους λόγους παραίτησης του «Ελέ» και πως όλοι στην ομάδα θέλουν να μείνει. Μάλιστα χθες οι ποδοσφαιριστές με επίσημη ανακοίνωσή στήριξαν τον προπονητή τους, αναλαμβάνοντας οι ίδιοι την ευθύνη για τα κακά αποτελέσματα της ομάδας και εκφράζοντας την πρόθεσή τους να μείνει. «Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη τόσο για το σημερινό αποτέλεσμα, όσο και για την κακή εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών, θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί με τον προπονητή μας Δημήτρη Ελευθερόπουλο» ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

 

Η θέση του Ελευθερόπουλου άρχισε να… τρίζει μετά την εντός έδρα ισοπαλία της ομάδας με 1-1 κόντρα στη Βέροια τη 17η αγωνιστική. Τότε μια μερίδα οπαδών τον αμφισβήτησε και τον αποδοκίμασε έντονα. Ομως οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, όπως και η διοίκηση, έσπευσαν να τον υπερασπιστούν. Του άλλαξαν γνώμη και τελικά τον κράτησαν.

Scroll to top