Panathinaikos-Karelis

02/11/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό

Επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου και ανέβηκε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. «Τρίποντο» και για Παναιτωλικό, ενώ ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ «πέρασε» από την Κρήτη και ξέφυγε με πέντε βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό.
      Pin It

Δύο γκολ και τρεις βαθμούς για τους «πράσινους» κόντρα στον Ατρόμητο. Έπειτα από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 του Ατρομήτου στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Ενα αυτογκόλ του Λαζαρίδη στο 27΄ κι ένα τέρμα του Καρέλη στο 85΄ χάρισαν τους τρεις βαθμούς στους «πράσινους», που ανέβηκαν στην έκτη θέση της κατάταξης.

Panathinaikos-Atromitos

Σημαντική νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ στην Κρήτη, νικώντας τον Εργοτέλη με 2-0, σε ένα παιχνίδι όπου οι φάσεις ήταν λιγοστές και το θέαμα μέτριο. Με τη νίκη του αυτή, ο ΠΑΟΚ αύξησε τη διαφορά στους πέντε βαθμούς από τον δεύτερο της βαθμολογίας, Ολυμπιακό, ο οποίος έμεινε στο 0-0 στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα. Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 42′ και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κλάους Αθανασιάδης. Με τη μέχρι σήμερα πορεία του, ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι είναι ικανός να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος ως το τέλος.

Paok-Ergotelis

 

Τη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας πανηγύρισε ο Παναιτωλικός, επικρατώντας 5-2 της Ξάνθης στο Αγρίνιο, σε ένα «χορταστικό» παιχνίδι. Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Λούκας Βιγιαφάνιες, με δύο γκολ (21΄, 45΄) και μία ασίστ στον Εντζεγκέλε (53΄), ενώ για τους γηπεδούχους σκόραραν επίσης οι Μαρτίνες (60΄) και Κάπελ (69΄). Οι «ακρίτες» είχαν προηγηθεί στο 4΄ με τον Λισγάρα και είχαν ισοφαρίσει προσωρινά στην εκπνοή του ημιχρόνου (45+3΄) με τον Λουσέρο.

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Πανθρακικός και ΟΦΗ (0-0) στην Κομοτηνή. Το ματς είχε ρυθμό, οι δύο ομάδες έχασαν καλές ευκαιρίες (ειδικά στο Α' μέρος), αλλά οι δύο εστίες έμειναν ανέπαφες. Να σημειώσουμε πως ο ΟΦΗ από το 87ο λεπτό αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κώστα Μπανούση.

Τέλος, σε ένα κακό ματς στο Πανθεσσαλικό στάδιο με ελάχιστες τις καλές στιγμές, Νίκη Βόλου και Κέρκυρα έμειναν στο 0-0.

 

 

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής 

  • Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα… 0-0
  • Βέροια-Πανιώνιος… 2-2
  • Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός… 0-0
  • Εργοτέλης-ΠΑΟΚ… 0-2
  • Νίκη Βόλου-Κέρκυρα… 0-0
  • Πανθρακικός-ΟΦΗ… 0-0
  • Παναιτωλικός-Ξάνθη… 5-2
  • Παναθηναϊκός-Ατρόμητος… 2-0
  • Καλλονή-Λεβαδειακός (3/11)

Η βαθμολογία (σε 8 αγώνες)

1. ΠΑΟΚ… 22

2. Ολυμπιακός… 17

3. Βέροια… 16

4. Καλλονή… 14 (7 αγώνες)

. Αστέρας Τρίπολης… 14

6. Παναθηναϊκός… 13

7. Κέρκυρα… 11

. Ατρόμητος… 11

9. Παναιτωλικός… 10

. ΠΑΣ Γιάννινα… 10

. Πλατανιάς Χανίων… 10

. ΟΦΗ… 10

13. Ξάνθη… 9

14. Πανιώνιος… 8

15. Πανθρακικός… 6

16. Λεβαδειακός… 5 (7 αγώνες)

. Εργοτέλης… 5

18. Νίκη Βόλου… 4

 

 

efsyn.gr

 

Scroll to top